image

Fick mig en härlig lugn morgonstund i morse på boxningsklubben innan träningen drog igång. Jag älskar att vara själv på klubben ibland och det är ngt speciellt med den känslan.

Idag är det bara 1 vecka kvar tills jag/vi drar till Trinidad och Tobago för match nr 1 då jag ska gå 6 ronder mot Columbianskan Paola Rojas. Känner mig faktiskt inte alls nervös inför den matchen utan jag längtar bara. Ska bli underbart att kliva upp i ringen igen och jag känner mig så galet stark just nu.

image

Körde ett grymt pass imorse för min f.d tränare Stefan Fernström, som ska åka med som coach till denna match. Har verkligen saknat att träna för honom och det var en fröjd att slå mitsar med honom imorse. Ville aldrig sluta ;) haha

image

image

Igårkväll var jag förbi Hammarby för grym sparring med Bea Malecki och Annie Vianti och fick till 8 starka ronder. Körde fys på morgonen och hade sen med mig Karim som coach på kvällen. Även fysen gick riktigt bra och jag fick till ett grymt ryggpass. Är så stolt och nöjd att jag äntligen behärskar chins riktigt bra och gjorde bla 5×5 strikta chins utan att gunga i början av passet :)

image

Igår gjorde jag även det obligatoriska blodprovet för HIV och Hepatit som man måste göra inför varje match. Har gjorde det dör himla provet typ 30 ggr bu så der börjar bli lite tjatigt men det är bara till att få det gjort även om det känns lite onödigt….

image

Gjorde även en bodycomposition test idag med en våg på Träningspuls efter att jag hållit ett pass där. Vet inte hur korekta dessa tester är men jag det var kul att göra det det och tänkte göra det innan VM matchen om några veckor igen ;) Tog även en massage där idag och igår var jag på mitt vanliga veckorobesök hos min naprapat Jonas på Naprapatlandslaget Jag måste verkligen börja tänka på att ta hand om kroppen  utanför träningslokalen oxå så att jag håller mig hel och frisk. Det är minst lika viktigt :)

image

image

Det blev därför även ett besök i Sweet Ambrosias nya lokal på Biblioteksgatan idag för en föryngrande ansiktsbehandling av Yvonne. Så skönt och nu när jag börjar jag komma upp i ålder så jag måste börja tänka på att ta hand om hyn oxå….

image

I helgen var jag på Island med det här härliga grabbgänget. Grym resa! Mer  om det kommer i nästa inlägg för nu måste jag hoppa isäng efter en lång fullspäckad dag med 3 coachingjobb, egna träningar, möte och 2 olika behandlingar. God natt

image