image

Heeeelt sjukt! Idag är det bara 2 veckor kvar tills jag kliver upp i ringen och går VM matchen på hemmaplan. Tiden bara springer iväg och jag är galet stressad, både över att få till alla detaljer för att få en lyckad gala, men även över att det inte kommer något folk och över att jag inte ska prestera på topp när det verkligen gäller. Börjar bli jätte nervös och jag tror att denna stress gjort att mitt immunförsvar sjunkit och jag därmed blev sjuk i veckan. Tog 3 dagar ledigt från träningen, trots att det verkligen tog emot, men har dock haft fullt upp med massa annat och inte kunnat ta helt ledigt….

image

Har bl.a sprungit runt och affischerat som en tok för att sprida budskapet om galan och här över ser ni bild på mig med Roger Petersson på Narva BK och mig och Andreas Michael på Kampsportsklubben All Stars. Roger Petersson är en av Sveriges f.d främsta boxare med 10 SM guld och deltagande på OS för att nämna några få meriter och Andreas Michael är bl.a Alexander ”The Mauler” Gustafssons huvudtränare.

image

Tog även en sväng i mina hoods i Dalen och känner en stor kärlek i hjärtat när jag går förbi BK Dalen. Det är där jag har mina rötter som boxare och jag är dom evigt tacksam för min framgång och för alla de fina människor jag träffat där. ☆♡

image

iäI onsdags tog mig även tid att åka till Gullmarsplan Torg idag för att hälsa på en förening som jobbar åt Svenska kyrkan och delar ut kaffe, nyponsoppa och smörgåsar åt bl.a de utslagna i samhället. Här ser ni mig med bl.a Kjell Lindgren, ”Kenta kofot” och Irenee. Träffade massa härliga människor och boxningsintresserade. Tror och hoppas att mitt besök var uppskattat 👊💜

image

I onsdags kväll var jag även på Telia och höll en lyckad föreläsning om min story och kamp. Jag är alltid jätte nervös innan jag ska hålla i föreläsningar men när jag väl börjar prata så kan jag inte sluta ;) haha.

image

Har även tagit lite bilder för tidningen  ”Mitt i” på min rosa fina båge med alla glittrande bälten. Så här kör jag  runt jämt ;) haha. Tyvärr så är min båge trasig efter att jag ”föll” pga en oljefläck sista åket i höstas, så igår lämnade jag in den på lagning så att den kanske är redo att köra innan sommaren är över ;) Älskar min båge! ♡♡♡

image

Och apropå fordon så har försäkringsbolaget beslutat sig för att lösa in min bil då dom inte tyckte det var värt att laga den efter att cabtaket är trasigt och stor buckla på bildörren efter krock. Bilen går fortfarande att köra men då jag är i akut behov av pengar för alla utlägg till galan så har jag nu löst in bilen. Sån otroligt stor sorg i mitt hjärta. Min bil är liksom min baby! Jag älskar henne men var tvungen att göra detta för att rädda projektet med galan så nu står jag utan bil :( Det är sån sorg i mitt hjärta att mista henne men just nu gör jag allt för att få galan att gå runt… Lyckligtvis har jag världens bästa styvfar Vidar och blev inte bara bjuden på en middag igårkväll utan fick även låna hans privata bil fram tills galan så att jag klarar av alla bestyr sista 2 veckorna. ♡♡♡♡♡

image

Fredagsmys hos mamma och Vidar

image

Igår vågade jag mig på en sparring med grymma Elin Cederoos efter några dagars vila oxå!

image

image

Leffe Carlsson peppar mig i rondpauserna ☆

image

Vanligtvis kör jag alltid 10 ronder sparring men igår blev det ”bara” 6 ronder då jag fortfarande inte känner mig 100 % frisk. Var nog ett smart beslut men ändå smartare hade nog faktiskt varit att vila helt. Känner mig fortfarande halvkrasslig och har nu beslutat mig för att ta träningsperiod hela helgen. Måste verkligen bli frisk nu! Nästa vecka är 4 sparringar med olika boxare inbokade och jag vill verkligen få till sista matchträningen. Känns oerhört viktigt, mentalt varje fall.

image

Igår kom även avsnitt 7 ut av Den Dömda Världsmästaren. Om ni inte sett det än kan ni se den HÄR