Äntligen känns min skada bättre i biceps! :) Jag ska inte säga helt bra än, men mycket bättre. Den har besvärat mig ngt oerhört i 3 veckors tid så det känns fantastiskt att den äntligen börjar ge med sig. :)

image

image

image

De 2 senaste dagarna har jag fått till fantastiska träningar. 2 boxning och 2 löpning. Känner mig så oerhört stark just nu och både sparringen och löpningen har gått superbra! Underbar känsla.  Bestämde mig därför för att stanna ytterligare 1 extra dag (stannade redan längre än planerat) för att gå in en sparring till idag innan jag åker mot LA för att möta upp resten av min familj som nu landat. Träningen får gå först denna gång. Familje  träffar jag jämt och dom klarar sig själva en dag utan mig ;)

image

I måndags kväll gick jag och Danyelle ut och åt den godaste sushin jag någonsin ätit, med mango på, tillsammans med Kris och Mitch som är hennes närmsta vänner här.  Sen blev det bio och mitt favoritgodis från USA. Kunde inte bestämma mig vilken jag skulle välja så jag tog alla favoriter ist ;) haha. Såg PAN (Peter Pan) vilket var en gullig film men kanske inte riktigt min smak. Mer en film för barn. ;) haha.

image

image

Igår fick jag till några timmar på stranden mellan passen och satt sen och njöt utav en kaffe och filosoferade till solnedgången i över 1 timme. Så skönt med lite egentid.

image

Otroligt vackra solnedgångar här.

image

Sen snörade jag på mig mina nya löparskor och gav mig ut på en löprunda i mörkret vid stranden. Danyelle hade redan tränat så hon tog cykeln och hunden brevid mig och fick upp mitt tempo superbra. Kände mig som värsta Rocky faktiskt. ;) haha.

image

Galet svettig men också galet nöjd. :)

image

Och hur vackert var det inte att springa längs vattnet i mörkret?!

image

På kvällen gick jag och Danyelle ut och åt en sista middag ihop på en mysig restaurang vid havet. Det gäller att passa på att äta fisk nu då det blev hummersoppa till förrätt och red snapper till varmrätt. Nu ska jag packa ihop mina grejer lite snanbt innan vi åker till klubben för en sista sparring och sen blir det direkt LA för mig.