image

image

image

Attitude is everything! Believe in yourself and never give up! And dare taking chances in life! #Fightingspirit

image

image

Igår var jag på fräscha boxningsgymmet Wise Guys här på Malta och fick till ett grymt pass på coach Darren.  Han var en riktigt bra tränare och jag älskar att träna på nya klubbar och att få uppleva lite nya miljöer. 

image

image

Jag kan aldrig få nog av att lära mig nytt och av att hela tiden sträva efter att bli lite, lite bättre. Det ger verkligen utveckling att träna för olika tränare också tycker jag.  Man lär sig alltid något nytt, även om kanske inte är allt passar. Det gäller istället att plocka ut lite här och lite där från varje tränare och ta det som liksom passar en själv. Vad som känns bra och naturligt för en. Det känner man oftast. El jag gör det varje fall då jag har hållit på med idrott så länge.

image

image

Det blev hela 15 st 3 minuters ronder boxning igår så konditionen är det tydligen inget fel på ;) Skulle lätt kunna gå match idag om jag fick. :)