image

image

Det tog inte lång tid innan jag var tillbaka på flygplatsen igen för nästa resa. ;) Visst att jag trivs superbra hemma, tränar hårt, har familjen, vänner och massa jobb. Men det är just det. Det är för mkt som drar och sliter i mig för att jag ska kunna fokusera ordentligt på träning och utveckling.  Jag hinner aldrig få in återhämtning och det känns som jag bara stressar runt från det ena till det andra konstant….. Inte optimalt när man gör en stenhård satsning så jag kände att jag var tvungen att dra tillbaka till London för att få in bästa möjliga förberedelse inför nästa match i mitten av April.

image

Och vad kunde inte vara bättre än att komma och träna tillsammans sida vid sida med min vän och proffskollega Anthony Yigit för den otroligt duktiga tränaren CJ Hussein i fantastiska London?!!!!

image

Jag har hyrt en egen lägenhet i Queen’s Crescent i Camden, bara 5 minuters gångväg från boxningsklubben och jag stortrivs <3 Att hyra en egen möblerad lägenhet är bättre än hotell och jag kan nu laga egen mat när jag vill och känner mig verkligen hemma.

image

Har redan gjort köket riktigt hemtrevligt med mina viktigaste livsmedel. ;) #betteryou #äktamajonnäs #coffee

image

Boxningsgymmet St Pancrase är riktigt packat på kvällarna, men på morgonen/förmiddagen har vi ”proffsen” gymmet helt till oss själva och jag har ALDRIG fått in så bra hård träning. Coachen CJ är helt fantastisk och jag kommer komma hem i min livs form och utvecklas som sjutton under mina 2 veckor här! :)

image

I söndags gjorde vi en roadtrip to Swindon, ca 2 timmar utanför London, för att jag skulle få in en bra sparring med Kelly Morgan som förbereder dig för en WBC titelfight i viktklassen över mig den 12 Mars.

image

Anthony hjälpte CJ med tejp-förberedelsen för min handlindning inför sparringen.

image

CJ lindar mina händer som ett proffs innan varje träning och mina händer har aldrig känts så bra. :)

image

image

image

I fick in 10 ronder i matchtempo med bara 30 sekunders vila och det var den tuffaste sparringen jag någonsin gjort!  Men shit vad grym den var. Vilken fantastisk sparringpartner jag har hittat och grym hjälp i hörnan.

image

image

Jag och Kelly Morgan med våra coacher efter 10 lyckade, tuffa ronder. Grymt att träffa Kelly och Richard Farnan (t.h) igen och jag är så glad att jag lärde känna dessa två i Mexiko på WBCs female boxing convention i slutet av januari tidigare i år .

image

image

2 tuffa brudar framför Kellys poster inför hennes titelfight nästa lördag.

image

Och det var grymt att ha med Anthony som support till Swindon. <3

image

image

image

Efter träningen tog CJ med oss på en grym middag på en genuin Kina krog. Han har tagit så bra hand om mig sen jag kom hit att jag är överväldigad. Tagit ut mig på föra olika middagar och luncher samt coachat mig som en gud! Makalös människa.  <3

image

image

image

Jag och Anthony efter sista rushen upp för backen efter ”idioten” X antal ggr upp för backen. Så stolta!

image

Sen jag satt ner foten här i London fredag eftermiddag har jag kört på som aldrig förr. Det har varit 2 pass varje dag och igår morse, dan efter 10 ronder sparring blev det stenhårda backintervaller med Anthony följt av 28 ronder boxning på morgonen och på kvällen blev det 12 stenhårda ronder säck med bara 30 sekunders vila. Trodde på riktigt att jag skulle bryta ihop men kämpade mig igenom passet gråtfärdig….. Men skit vad jag kände mig duktig efter.

image

Jag menar, kolla hur Anthony såg ut efter passet! #fightingspirit #wettshirtcontest #committoexcellence Det var så här hårt ju körde ich det är en inspiration att få träna jämte Anthony. Shit vad han är grym och kämpar på hårt.

image

image

I morse blev det sen sparring igen för hela Pancrase gänget som jag tränar med. Jag, Anthony Yigit och Kian Thomas fick alla in riktigt bra sparringar idag.

image

Jag körde ytterligare en stentuff 10 ronders matchsparring med Kelly Morgan i morse och med tanke på hur hård träning jag hade i ryggen gjorde jag en fantastisk insats.  Har inte varit ledig på 9 dagar och kört dubbla pass iss varje dag så jag längtar tills imorgon kväll när jag äntligen ska få ett pass ledigt. :)

image

Måste erkänna att det är den här matchen som ligger i mitt bakhuvud konstant och den får mig att träna hårdare än någonsin.  LAURÉN VS BRAEKHUS, SVERIGE VS NORGE, SUPER WELTERVIKT CHAMP VS WELTERVIKT CHAMP. Jag menar, kan det bli en mer spännande match på damsidan?

image

Ikväll sprang jag intervaller med grabbarna igen och nu ligger jag helt slut i soffan och försöker ladda upp för morgondagens morgonträning.

Jag kan svära, svettas och typ gråta under träningarna men jag älskar det konstigt nog och vet att detta läger kommer göra mig bättre och starkare både fysiskt och psykiskt än någonsin. Längtar tills nästa match :)

image

image