Idag kom jag verkligen hem till verkligheten….  Tidsomställningen slog till och jag hade först och främst väldigt svårt att bara ta mig upp ur sängen…

image

Släpade mig varjefall iväg till ett inbokat lunchmöte med min bror och Idrottsförlaget. Det var ett väldigt positivt möte och vi får se om det kanske blir ett bokprojekt ihop med dom :)

image

Hade lyckligtvis bokat in ett besök hos min naprapat Jonas på Naprapatlandslaget idag och fick akupunktur och hjälp med min sträckning som jag lyckats få efter att jag gjort löpintervaller. Gör så j-a ont och voltaren de sista dagarna har tyvärr inte räckt för att få det bra :( Har ont i båda låren och både fram och bak men höger framsida är värst. Måste tillbaka img bitti igen för att få ytterligare hjälp och har även fått massa rehabiliteringsövningar att göra för att bla mjuka och stärka upp det.

image

Sen var det full rulle hela eftermiddagen / kvällen med 3 coachingjobb och efter det egen fysträning för överkroppen och stretch/rehab. Så trött nu och kom hem 22.30 för middag och lite kontorsfix. Riktig reality check och nu är det fullbokade dagat som gäller igen. Jag älskar verkligen att coacha, men jag önskar att jag kunde dra ner på jobb och förpliktelser nu när jag fortfarande satsar så att jag kan fokusera mer på att träna, återhämta mig och bli BÄST! Men livet som kvinnlig fighter är ingen dans på rosor och jag kommer fortsätta att kämpa på så länge jag orkar, tycker det är kul och givande.

God natt

image