I fredags var jag ute i Saltsjöbaden i några timmar och badade med några kompisar. Helt otippat var syrran Jessica och styvmor Ingela där oxå så vi fick hänga lite :)

  

Låg i eftermiddagssolen och slappade lite med Fredrik men kände mig tyvärr så redigt förkyld och krasslig att jag fick hoppa över middagen med kompisgänget och åka hem och vila på kvällen då jag skulle gå wrestlingmatch  på lördagen. 

   

 

  
Så otroligt mysigt att hinna hänga lite med min äldsta vän Melinda som numera bor i USA sen 15 år tillbaka men är på besök en snabbis i sommar. Vi har känt varandra sen vi var 3 år! Galet vad tiden går!!
  

Tog en lunch ihop på nytorget och jag fick gulla lite med hennes yngsta och 4:e barn Everett. Galet att hon har 4 barn!!! Vi stötte även ihop med vår gamla klasskompis Renato som vi gick i samma klass med 1:an till 9:an :) 
  

Hade även en av mina andra äldsta vänner på besök hos mig från onsdag till söndag. Kära Daniel som pluggar till läkare i Riga. Så duktig. 
 
Så mysigt att ha haft Danne boende hos mig i 4 dagar <3 
   

 

I lördags gick jag även en Wrestling match mot PT
 

  

 

  

Som jag vann då klart ;) Så nu kan jag checka av det på min lista oxå. Haha 

   
 
   
 
Kul att ha lite support på matchen av vänner och sen gå ut och snacka lite skit innan Anna och Danne följde med hem och sov över