image

Veckan avslutades med att hålla ett företagspass för ett glatt gäng på Mitt Gym I fredags eftermiddag. Jag älskar verkligen att indroducera boxning för nya människor och att försöka få dem att förstå varför jag älskar sporten så mycket som jag gör, samtidigt som dom ska få in ett bra träningspass och ha roligt tillsammans.

image

image

Fredagskvällen spenderades med pappa och Anna på söder för en middag och biokväll. Såg boxningsfilmen Southpaw och den var fantastiskt bra! Älskar dessa ”Cinderella stories” och får aldrig nog av dom. Blev så otroligt träningssugen och verkligen längtade till morgondagens inbokade sparring med Serge Thsims. :)

image

Och vilken träning det blev sen. Fick till en 10 ronders toppsparring och det var helt klart den bästa sparringen jag gjort mot Serge. Både jag och coach Leffe Carlsson var supernöjda och Serge la verkligen en bra nivå på motståndet. Otroligt bra känsla har han, vilket är tur när man kör mot en 93 kilos tungviktare ; ) haha.

image

Efter min egna träning drog sen jag och Angélique ut till Haninge där vi skulle heja på vår klubbkompis Jenny Krigsman som skulle gå en thaiboxnings match efter ett långt uppehåll pga skador m.m. Otroligt fint utomhusarrangemang gjort av One Chai Muay Thai och jag kommer lätt försöka gå även nästa år.

image

image

Jenny kämpade lite ringrostig på starkt mot en 2 viktklasser tyngre tjej, men trots stark kämparglöd gick det tyvärr inte riktigt hennes väg denna gång. :( Men jag är övertygad om att hon kommer tillbaka starkare på alla sätt nästa gång! ♡☆

image

Efter tävlingen fick jag med mig Angélique hem till mig en sväng för att hänga lite med mig och Anna (som just nu bor hos mig då hon renoverar ditt badrum) innan vi alla skulle in till söder för middag. Angélique på sitt håll och jsg och Anna på vårt håll :)

image

Jag och Anna mötte upp Carina och Jill för en helkväll med tjejerna och började med en mysig middag på Folkoperan :)

image

Sen möte vi upp resten av tjejligan innan vi drog vidare till Zinkensdamm IP för AKON konserten!

image

Otroligt tung konsert och jag vart positivt överraskad över hur bra AKON var live. ☆ Vi hade verkligen skit kul och njöt hela konserten :)

image

Grymma Koodie (som även uppträdde sist på min gala i Eriksdalshallen 6 Juni)  var förband åt Akon (hur coolt) och det var som vanligt grymt kul att träffa på honom. Och denna gång hade han med sig sin bror Kamran, som är en f.d boxare och idag en av Sveriges enda promotorer vilket var extra kul. Kamran gör väldigt mycket för svensk boxning och boxningen behöver fler som honom!! ♡☆♡☆

image

Nice att även få hänga lite med min simmarvän Sara Sjöström och Paulina Brodd (Miss Universe Sweden 2015). Större idrottare än Sara finns inte i Sverige i mina ögon just nu och jag är så stolt över henne!

image

image

Hur kul hade vi inte?!

image

Tur att både jag och Jill hade satt på oss guldskor så att vi kunde dansa loss som två riktiga stjärnor under konserten ; ) ☆☆☆ Vinnande tema :)

image

Men det bästa på hela kvällen var nog att vi hamnade i en ascool Karaoke taxi på väg in till Stureplan. Vi sjöng och skrattade hysteriskt hela vägen in till Stureplan och det var ett helt klart vinnande koncept på bästa taxibil I stan. Satan vad kul vi hade. Vi hade lätt kunnat åka några felvändor ;)

image

Bästa kvällen på länge med tjejerna och jag kommer leva på den ett tag för nu är det fokus och hårdträning som gäller fram till VM matchen i Västerås 31 oktober.

image

Idag blev det några timmars skönt häng hos mamma med Anna och syrran Viktoria, plus hennes barn, innan jag och Anna tog oss in till stan för en farvälmiddag med Mian, vår gemensamma vän sen ca 20 år tillbaka då vi började college i USA ihop alla 3. Jag och Anna hade scholarship som simmare och Mian som volleyboll spelare. Efter 6 år flyttade dock jag och Anna hem till Sverige igen men Mian fastnade i USA och bor numera i New Jersey, precis utanför New York, sen ca 10 år tillbaka.

image

image

Blev en underbar 3 rätters middag på Riche och kommer f.o.m nu inte bara sörja att Mian lämnar oss här i Sverige för USA igen, utan även för att jag nu inte kommer att njuta av lika många härliga middagar och socialt liv ute då det börjar bli dags att crawla in i min lilla ”fokus-bubbla” igen ;)

Imorgon är det ny vecka och jsg kommer då skruva upp intensiteten på träningen ändå lite mer, även om jg måste säga att jag faktiskt hade en grym träningsvecka denna vecka. 
Men bättre kan det bli.

God natt och f.o.m img kööör vi järnet. 👊👍