image

Alltså 2 veckor i London med 2 st stenhårda träningspass iss varje dag med det här gänget har verkligen gjort mig susen. På alla plan! Jag har ALDRIG blivit så hårt och bra tränad som av min engelska tränare CJ Hussein och känner mig bättre form än någonsin. Trodde inte det var möjligt, men jag har verkligen utvecklats under dessa 2 veckor med CJs hjälp och att få träna sida vid sida med Anthony Yigit varje pass har även det varit en stor inspirationskälla. <3

image

Svensk drottning och kung av svensk boxning. ;)

image

Jag, Anthony och Kian (som även han är proffsboxare) blir verkligen bra omhändertagna av coachen, samtidigt som han är stenhård. På ett bra sätt. Jag har otrolig respekt för honom, men har även blivit väldigt god vän med honom. En mycket bra kombination och jag är glad att ha honom i mitt team.

image

image

Utöver boxningen har jag även hunnit få in ca 3 intervall-löpningpass i veckan och 2 bikram yoga pass. Något jag verkligen behöver jobba mer med. Tålamod, andning, stretching, balans, smidighet, statisk styrka m.m. Mer av allt överstående skulle behövas. Hatar dock att inte känna mig bra (läs mycket bra, helst bäst) på nåt och drar mig då från att göra det.  Men jag jobbar på det och inser att man kan inte vara bäst på allt. Men mer av både löpning och yoga kanske kan göra mig bäst på boxning varje fall så då får jag fortsätta kämpa på. Och bättre kan jag ju alltid bli ;)

image

Uppe på toppen av berget med grabbarna där vi springer back-intervaller. Sjukt jobbigt och man vill typ spy varje gång men man riktigt känner hur mycket det ger så man biter ihop.

image

Utsikten från toppen en annan kväll efter att jsg och Anthony sprungit galet många hill sprints 😨

image

image

image

Det har blivit ett gäng luncher och häng med Anthony mellan och efter träningarna. Världens goaste kille och han känns som en nyvunnen lillebror. <3

image

image

Camden. Området där jag bodde iss. Älskar det.

image

image

image

”Work hard for what you want because it won’t come to you without a fight. You have to be strong and courageous and know that you can do anything you put your mind to. If somebody puts you down or criticizes you, just keep on believing in yourself and turn it into something positive.”