För mig är det superviktigt med bra förberedelser inför min nästa VM match i Rocklundahallen den 28 november så därför åkte jag till Västerås för en långhelg med träning och avkoppling. Självklart vill jag även bo bra när jag är i Västerås så jag checkade därför in på bästa hotellet i stan, First Hotel Plaza. ♡☆

image

Sköna sängar, grym frukost, fint inrett, supertrevlig personal och mitt i stan! Blir inte mkt bättre. ;)

Vill du oxå bo supercentralt i Skrapan, tex till min match nästa helg, tycker jag att du ringer 021-101010 el bokar online HÄR

image

image

Fick även dit min kärlek Peder lördag-söndag så vi kunde mysa lite ihop mellan mina träningar. :) Svårt att hinna ses när jag satsar och båda jobbar så mkt så jsg är jätte glad att han kunde komma till Västerås.  Förutom att dricka kaffe i lobbyn i deras coola gungstolar, tog vi en sväng upp i Skybaren, längst upp i hotellet med vacker utsikt över hela stan, gick ut och åt, promenerade i stan och tränade. Massor. Det blev faktiskt hela 7 pass för mig på BK Rapid från fredag morgon till måndag morgon. Och bra gick det. :) Så skönt.

image

Det blev bl.a sparring både fredag,  lördag och söndag med den här grymma tjejen. Malena Hede. Riktigt bra att få till tuff bra tjejsparring inför matchen.

image

image

Även om jag tyvärr råkade få en armbåge mitt under ögat… Sånt som händer i boxning och inte mkt att göra.

image

Men speciellt snygg blir man ju inte av boxning men det får man leva med ;) haha.

image

image

Hade grym hejarklack av de fina barnen på BK Rapid oxå. Älskar stämningen där! ♡

image

Blev även 3 teknikpass och mitsar med fantastiska coachen Chris Wehbi och en sista lång sparring med Alexander Wennersten på måndag morgon.

image

Bästa sättet att börja måndag morgon på. ♡

image

Elin, min vän och vanligtvis min sparringpartner, är ju hög gravid så istället för sparring blev det lite häng på klubben, en supertrevlig lunch och middag under helgen samt att jag fick en grym massage och laser på blåtira några gånger för att få igång läkningen snabbt. Bästa!

image

Och dubbeldate blev det även lördag kväll för mug och Peder med vännen (boxaren) Benjamin Kalinovic och hans fina fru Malou. ♡ Så mysigt och kul att hina få in lite kvalitetstid.

image

Jag och bästa Benja som tyvärr inte kommer gå match denna gång pga en krånglig axelskada. :( Asså han får mig så glad den där rackaren.

image

Tog även lite bilder för fotograf @emmamarieg inför 28:e november då konstnären @sandrogavinobastias kommer göra ett konstverk live på X-mas hits galan i Rocklundahallen som sen säljs för välgörenhet ❤

Om du inte har bokat biljetter än tycker jag att du gör det HÄR