image

image

image

Är så nära hem, men ändå så långt ifrån verkligen…. Hur fantastiskt är det inte att vara på läger hos BK Rapid i Västerås i 4 dagar, bo på hotell och bara kunna fokusera på träningen, vila och umgås med vänner och boxningsfolk när jag inte tränar i några dagar?!

image

image

Frukost med Gunnar Nihlen som stöttar mig fantastiskt i min satsning

Bor på underbara Hotell Plaza, mitt i stan, endast 3 minuters gångväg från boxningsklubben och har stortrivts. Vill liksom aldrig åka härifrån och det var stor ångest när jag precis skulle checka ut från hotellet….

image

Tänk om jag alltid skulle ha det så här! Att kunna köra 2 grymma träningspass varje dag med 100 % uppbackning och engagemang av duktiga tränarna för att sen bara kunna ta det lugnt utanför träningen. Hur bra skulle jag inte kunna bli?! På riktigt! Önskar verkligen att jag var ”proffs” på riktigt och kunde leva på min sport. Jag är ju världsmästare God dammit! Jaja, steg för steg blir det lite bättre och jag är väldigt tacksam för de dagar jag fått här denna gång och hoppas å planerar att komna tillbaka så fort jag bara kan. :) Så skönt med en lite escape i några dagar och Alexander Wennersten och Chris Wehbi har var klient lagt ner hel sin skäl i att hjälpa mig under dessa dagar. Är så tacksam och har verkligen lärt mig mkt samtidigt som jag har haft superkul. 

image

image

image

image

image

Har blivit galet många ronder sparring med Alex och Chris, men även massa fotarbetsträning och mitsar med grabbarna, samt lite bonus ”huvudsparring” med min favorit Elin Cederoos i 5 ronder, innan Chris tog över. Jag ska väl inte säga: tyvärr är hon gravid just nu ;) haha, men jag kan säga att jag saknar att köra hård tuff sparring med henne då vi kört kontinuerligt i 2 år. Jag älskar verkligen att köra med henne då hon är en tjurskalle som mig och så jädrans stark. Men nu fick vi varje falll till en ”huvudsparing”, haha, (abstinens frpn bådas håll) och allt är bättre än inget med den här grymmisen. Det skulle behövas fler tuffa tjejer som henne i detta avlånga land. Hon är så jävla grym att så fort hon ploppat ut nr 2 vet jsg att hon kommer tillbaka starkare och er hungrig än någonsin. Och den som väntar på nå’ gott….. ;)

image

image

Hann även vara med på Elins dotter Miras 3 års kalas i lördags :) ☆♡

image

Och hur grymt att jag fick sällskap av min fina vän Angélique under nästan 2 dagar här också! Hon ska ju gå sin proffsdebut här i Västerås 31 Oktober, då jag ska försvara min VM titel, och det är underbart att få dela detta äventyr med henne ♡

image

image

Angélique fick till fantastisk sparring här i Västerås med en av deras grabbar vilket var väldigt uppskattat.

image

image

Efter vi har nött fotarbetsträning med grabbarna ett av passen i lördags.

image

Nu är det dags för sista passet på BK Rapid för denna resa men jag uppdaterar mer om resan ikväll :)