Det har varit en utöver det vanliga otroligt stökig och jobbig vecka för mig med massa bök och stök inför min VM match, och allmänt med hela arrangemanget faktiskt. Att förbereda sig inför en VM match och samtidigt behöva stå i hela arrangemanget är inget jag rekommenderar till någon! Tror faktiskt inte att jag orkar eller kommer att orka göra om detta i framtiden, men om en månad när jag fått ladda batterierna kanske jag tänker annorlunda igen. ;) Känns som jag har varit otursförföljd och det har varit allt annat än lätt att få till hela arrangemanget. Ibland undrar jag hur mycket motgångar och hur många prövningar jag ska behöva ta mig igenom i livet? Men än ger jag inte upp. Fighter ut i fingerspetsarna är jag.

Idag kan jag säga att jag är väldigt bedrövad och besviken över att matchen som jag verkligen sett fram emot och längtat efter inte blir av, men samtidigt jävligt glad och stolt över att jag löst situationen och fortfarande kommer att kliva upp i ringen den 6 Juni och boxas om min världsmästartitel i WBC organisationen. Att stå utan motståndare och att behöva riskera att behöva ställa in hela galan bara 1 vecka innan det hela ska gå av stapeln har varit hjärtskärande och magsårsstressande. SOM jag har kämpat! Och samtidigt försökt att sköta träningen och inplanerade matchförberedande träningar med sparringar har varit otroligt tufft. Men jag har klarat av det förvånande bra och på ngt sätt lyckats gå in i ”min bubbla” när jag väl varit på träningen denna vecka.

Att Hanna Gabriel backat ur fighten i sista minuten och att WBO organisationen ställt till det för mig är förjävligt! Faktiskt det värsta som kunde hända i min situation,  både som boxare och promotor, men jag vägrade lägga mig ner och ge upp.

För att förklara läget lite snabbt för er som inte vet vad som har hänt så kom inte WBC organisationen och WBO organisationen överens om vilka domare som skulle döma min och Hanna Gabriels match, där vi båda skulle sätta våra prestigefyllda världsmästartitlar på spel. Helt oacceptabelt att detta ska få hända och det känns som att jag hamnade mitt i ett bråk på vuxendagis. Att VM organisationerna ska förstöra för oss fighters genom att dom inte kan komma överens är skandal och gör att jag skäms över sporten faktiskt. Jag har försökt att medla mellan organisationerna och bett att dom ska ta sitt förnuft tillfånga och lösa situationen. Men förgäves tyvärr. Personligen så brydde jag mig inte ens om vilka domare det skulle vara. Det viktiga var att jag och Hanna Gabriel skulle få boxas och göra upp om vem som var bäst. Det hade visat sig vilka domare det än var och jag var redo. Då WBO, inte ville sanktionera fighten, så bad jag Hanna att fightas om bara min VM titel, den mest prestigefyllda titeln, men det tackade hon nej till. Varför kan jag inte förstå. Hon hade ju chans att vinna den mest prestigefyllda titeln och det var då bara jag som satte något på spel. Förstår inte hur hon tänker och tycker faktiskt att det är skit att hon backar pga att WBO inte var med på det hela. Tror personligen att hon nog fick ”kalla fötter”. Hur som helst så stod jag varje fall helt plötsligt utan motståndare för att försvara min VM titel och var helt knäckt. Hur skulle jag lösa detta problem?

Efter att ha tagit kontakt med (utan att överdriva) 20 st olika boxare på världsrankningen som inhoppare i både min viktklass, viktklassen över och viktklassen under, och fått olika negativa svar som: Jag klarar inte vikten, jag är skadad, jag är gravid, jag har en annan match inplanerad, jag vill förbereda mig mer, jag vill ha massa mer pengar m.m, m.m så var jag på väg att ge upp. Men i sista stund kl 02.00 fredag natt så hade jag äntligen en motståndare klar! Yes! :) Galan är räddad och matchen blir av. Hade varit så otroligt tungt att få ställa in allting efter allt det hårda arbeta jag lagt ner. Och att behöva göra folk besvikna, som redan köpt biljetter och bokat resor, och sett fram emot att se mig fightas på hemmaplan hade inte känts okej.

 

 

image

Men nu så är som sagt problemet löst och jag kommer istället att boxas mot en tuff, hungrig och rutinerad tjej som tidigare mött 10 st nuvarande, el före detta världsmästare, så vi kommer nog att bjuda på en rejäl show nästa lördag ändå! Bara jag nu får chans att återhämta mig lite från all kaos så ska jag se till att samla kraft och ta ut all frustration i ringen på lördag. Det finns inga problem bara lösningar och VM titeln ska försvaras!

Äntligen är nu domarna utvalda och igår så kunde jag alltså sitta ner och boka alla biljetter till 4 st olika domare från 4 st olika länder runtom i Europa, samt 3 biljetter åt min motståndare och hennes coacher. Inte världens lättaste uppgift kan jag säga och sånt tar tid men med mamma på andra sidan luren så hjälptes vi åt och fick det hela gjort till strax innan 12 igår natt. Om jag ska vara ärlig så har jag knappt sovit alls sista tiden…. men jag ska försöka att hålla ut en vecka till och verkligen försöka att få lite vila och fokusera ordentligt sista dagarna.

Ni kommer att se en tjej som verkligen brinner för det hon gör och som kommer att kämpa in i det sista för att vinna matchen på lördag och jag hoppas att ni är många som kommer och stöttar mig och det jag gör och kämpar för.

Biljetter kan ni köpa HÄR

Och jag ligger verkligen inte på latsidan kan jag säga! Jag har faktiskt lyckats fixa att istället för WBO titeln så kommer vi även att boxas om UBF titeln utöver WBC, så vinner jag matchen så kommer jag alltså att ta min 5:e VM titel och bli historisk :)