image

Alltså jag kan knappt förstå det men i onsdags fyllde jag hela 40 år! Vart har alla år tagit vägen? Visst att jag har upplevt och åstakommit mer än de flesta 100 åringarna, men jag känner mig så ung i själen. Och kroppsligt. Konstigt nog känner jag mig starkare och bättre än någonsin fysiskt och tror och hoppas på att 2016 kan bli ett magiskt år i boxningsringen.

image

image

I.s.s hela familjen var hemma hos mig på kvällen, firade, åt tårta och gav mig världens finaste presenter. :)

image

Fick bl.a en otroligt sportig och snygg Moncler jacka och Polo Ralph Lauren mössa av mamma och syrran Vilde  :) <3

image

Fick fina smycken och klocka av syrra Jessica och pojkvän Peder. <3

image

Fick även massa dryck, blommor och en snygg handväska.

image

Och igår fick jag en senior resa med dansbandskryssning av mina vänner att göra tillsammans med dom. Haha. Jag dööööör. 40 – års klubben asså. ;)

image

Mig själv gav jag en ny soffa som blev levererad idag. Perfekt till fredagsmyset ikväll. ;)

image

Är supernoga med att fylla på med alla möjliga kosttillskott få Better You sen årsskiftet så att jag håller mig frisk och bygger ordentligt med muskler nu.

image

image

image

image

image

image

Och träningen har verkligen gått oförskämt bra sista tiden!!!!! Jag har bl.a påbörjat ett grymt uttänkt nogrant styrkeschema gjort med hjälp av BK Rapid och här ska nu byggas muskler, styrka och evplosivitet. Har aldrig kört så många styrkepass i veckan (ca 5/v) men det känns superbra och ska verkligen bli spännande att se resultaten. Jag har hunnit med att träna boxning för Stefan,  Leffe, Serhan här hemma i Stockholm och har även varit iväg 2 ggr till Västerås för att köra för tränarna Alexander Wennersten och Chris Wehbi, samt att jag även gjorde en tur till Göteborg förra helgen där jag fick till några oroligt bra och givande pass för Wally Munteanu. :)

image

image

image

Framtiden känns ljus och jag hoppas att jag kan få klart med ny match snart. :)

image

image