Här kommer lite fler bilder från Frankrike lägret som varit helt fantastiskt.  1 vecka med 2-3 pass varje dag. Har inte hunnit så mkt mer än att träna,  äta och sova men det vsr ju särför vi csr där denns gång. Inte för semester. Men vilka otroligt vackra platser vi löpträna på och kört förbi varje fall.

image

image

image

image

image

Jag menar, vem får träna med dån här vacker utsikt? Var bara tvungen att stanna och knäppa några bilder :)

image

Vi sprang varje morgon och 6 dagar i rad är väl nåt form av nytt rekord för mig ;)

image

Coach

image

image

image

Vi åkte sen ner till havet vid Marseille där vi kunde ta lite bilder och kolla runt lite. Måste vara fantastiskt fin här på sommaren.

image

image

image

image

Hela gänget!

image

Efter frukost. Sociala gänget ;) haha

image

En dag åkte vi in till Aix-en-Provence oxå då jsg vsr tvungen att gå på money transfer. Klumpen själv tappade bort plånboken och spärrade visa kortet men sen kom en snäll kille ich lämnade den på hotellet med alla kort ich pengar i. Helt otroligt att det finns såna människor kvar.

image

image

Passade på att ta en lunch och kaffe och njuta lite i solen med Anthony när vi ändå var stan. :)

image

image

image

Jätte mysig stad och jag är glad att jag fått uppleva ännu en Fransk idyll.

image

image

image

Men träningen fortsatte på hårdare än någonsin och allt jag säger är blod, svett och tårar!  Inte ofta man får mig att gråta men shit vad tränaren har pushat på mina gränser, på flera olika sätt….! Jag kommer varje fall vara mer redo än någonsin för fight 23 April!!!

image

Nu på söndagen är jag tillbaka i London och ska bo hemma hos Anthony. Har bl.a 4 inbokade sparringar den här veckan så det ser jag fram emot, men idag ska jag och Anthony först njuta av en välförtjänt ledig dag 😎 och göra London ihop. ☆