image

image

image

Direkt när jag kom hem från Kalmar åkte jag till Mitt Gym för att fortsätta spela in Boxnings och Fitness videon jag har på g. Hade med mig mina två f.d eliidrottande vänner Mian och Anna som hjälp. Spännande projekt som jsg hoppas blir lyckat :)  Avslutade sen helgen med en mysig grillmiddag hemma hos mamma med vänner och familj.

image

image

image

image

image

Den här veckan har jag tränat på stenhårt med både boxning för Serhan och Stefan samt hunnit med fys på Fightern David Bielkheden MMA bootcamp och kört löpning. Känner mig bättre boxningsmässigt än någonsin och det är så kul att det verkligen börjat släppa.

image

Körde även kickoff med personalen på Mitt Gym där jag jobbar och det blev 90 minuter mix av cirkelträning, boxning och yoga i måndagskväll. Så kul :)

image

Har hunnit med lite beauty treatment men franaförlängning på Sweet Ambrosia, tagit en timmes  helkroppsmassage på Träningspuls, hållit i boxpass, kört PT kund, fikat med syrran och bebis, shoppat nya guldskor och även varit med på säsongsavslutningen på Allsång på Skansens :)

image

image

image

Sååå söt hon är lilla Tigra! Och fantastiskt namn hon har gått oxå ♡☆

image

image

image

Allsång på Skansens med mina vänner var en härlig upplevelse.  Kände mig så svensk :)

image

Som ni ser har jag redan hunnit med massa denna vecka och nu måste jag packa väskan snabbt för imorgonbitti drar jag till Budapest för ett roligt äventyr och projekt som dök upp ur det blå igår ;) ☆