image

Jag har aldrig varit bättre form och mer redo att kliva in i ringen än just nu. Träningen har gått galet bra på alla plan och speciellt på sparringen har jag fått klara styrke besked. :)

image

Körde med nån Engelsk amatörboxnings mästarinna som heter Ellie nånting i måndags och tisdags och det är alltid kul att hitta nya sparring partners.

image

Har sparrats både må, ti och onsdag samt fått till plattor med coach CJ och även kört löpning på både löpband och utomhus.

image

image

Plattorna känns grymt bra med CJ och jag slår så att knogarna blöder. Haha. Men det sliter jag i! ;) Måste tuffa till mig lite. Är så roligt att köra mitsar med CJ. Tufft som f*** men ändå roligare så man biter ihop.

image

Jag och Kelly Morgan under sparringen igår.

image

image

Och superkul att ha Kelly Morgan och Richard Farnan på besök på St Pancrase boxningsgym. Är så glad att jsg lärde känna dom två när jag var i Mexico på wbc Conventionen i slutet av januari. Dom har verkligen båda blivit goda vänner och Kelly är en helt fantastisk sparring partner. <3

image

image

På väg till träningen en dag i solskenet :)

image

För er dom känner till London lite så är det här jag bor hos Anthony just nu.  :)

image

Härligt att ha sällskap med varandra till ich från träningarna samt att ha nån som man kan laga mat tillsammans med. <3 "Värsta sambosarna" just nu  ;) haha.

image

I söndags gjorde Anthony god brunch åt mig med turkisk korv och omelett m.m. värsta servicen  <3

image

Anthony har 2 rumskompisar så det är jag och 3 killar just nu. Haha. Men jätte gulliga killar allihopa så jag stortrivs med grabbarna :)

image

image

image

image

Jag har ju lite ”myror i baken” av mig så i söndags när vi var lediga åkte jag in en säng till stan och gick bl.a på bio. Kände mig helt mobbad att gå själv på bio, haha, men kul att komma ut och se ngt annat än bara gymmet :)

image

Såg Deadpool och den var faktiskt bättre än jag förväntat mig. :)

image

Fortsätter uppdatera er mer snart.  Nu ska jag till träningen och förbereda mig lite mer inför matchen 22 April. Har tyvärr lite känningar i halsen så det blir förhoppningsvis ett lugnare pass idag så att jag inte blir sjuk nu när det närmar sig fight date….