Shit vad min träning går bra just nu. Jag har verkligen tränat på som en maskin och njuter av varje pass och dag som går. Det börjar närma sig avresa och match i Trinidad och jag är galet laddad. Har ALDRIG känt mig så stark och redo för en match tidigare :)

image

Siktet inställt!

Jag har ju 2 matcher inbokade i Trinidad inom 1 månad och den första, 1 Mars, är mer som en uppvärmnings match inför den stora viktiga VM matchen 28 Mars. Men en match är en match och man får inte ta något för givet.

image

Min nuvarande huvudtränare Leffe Carlsson kan tyvärr inte åka med till min första match i Trinidad, men lyckligtvis så hoppar Stefan Fernström in och åker med istället :) Han var min huvudtränare under 2 års tid innan Leffe så det känns otroligt tryggt och kul att han åker med! :)

image
image

Även träningen med Torsten Ahlin går bättre och bättre och han lär mig både få till fotarbete och mer vridningar och kraft i slagen ☆

image

Hade grymt tjej besök i onsdags av Bea Malecki och finska Anni Viantie och idag blev det 12 ronder stentuff sparring med Elin Cederroos :)

image

image

Jag med coacherna Leffe, Serhan och min manager Johan Wahlström i måndags.

image

Har även coachat som en tok denna vecka och här är en Selfie med grymma fotbollsgrabbarna i HSK efter passet i tisdags. Dom kör fysträning för mig 2 el 3 ggr varje vecka under en period nu och kommer bli grymt starka. ÄR riktigt imponerad av dom och det är superkul att få vara en del i deras satsning och förhoppningsvis framgång på planen ☆

image
image
image
image

Åkte även och vaccinerade mig i tisdags, med Levan och Jonathan som även dom följer med till Trinidad, då det tydligen finns Denguefeber, gula febern, gulsot m.m i Trinidad….

image

image
image

Och veckans höjdpunkt var en utsökt 3 rätters middag med min rådgivare Gunnar på Gondolen i onsdags :) Grym mat och fantastisk sällskap!