image

Jag tillsammans med tyska Malte Müller-Michaelis, Chairman för damsidan inom WBC, innan vi alla i ”WBC-familjen” åkte till en stor boxningsgala precis utanför Tijuana under lördag kvällen.

image

Utanför arenan innan galan började.

image

image

image

Galan var TV-sänd i Mexiko och vem jobbade inte som kommentator om inte Champ Julio Caesar Chavez!!!! :)

image

Jag var så klart tvungen att presentera mig och få en selfie med denna legend! <3 Det tillfället får man bara inte missa ;)

image

En annan inspirationskälla som jag lyckades småprata lite med är min favoritboxare Gennady Gelovkin tränare Abel Sanchez. :)

image

Skönt att kunna sitta på andra sidan av ringen för en gångs skull och njuta av en Pina Colada :) Även om jag helst fightas så klart ;)

image

Njöt av showen tillsammans med bl.a Erika Farias (WBC mästarinna som slog svenska Klara Svensson förra året när dom boxades om VM titeln), Nikki Adler och Kelly Morgan.

image

Grymt att få vara på plats och se tyska Raja Amasheh försvara din WBC silver titel live oxå :)

image

Det var en grym lördag kväll och resa generellt. Så många fantastiska upplevelser på så kort tid.  Det bästa var fick att träffa och lära känna dom här två tjejerna. Kelly Morgan från England och Nikki Adler från Tyskland. Grymma tjejer som jag förhoppningsvis kommer hålla kontakten och även sparras massa med i framtiden .