image

image

image

image

image

image

image

image

image

Alltså sista dagen på Malta var helt fantastisk! Inga möten el jobb utan vi kunde bara ligga vid polen hela dan tills vi var tvungna att åka till flygplatsen runt 5 tiden på eftermiddagen. :) Hur nice!? Och hur nice pool var det inte på Cafe del Mar?! Måste bara tillbaka dit och njöt till fullo. ♡☆

image

På flygplatsen med Thomas och Jerry innan vi lyfte till Sverige igår. Så otroligt lyckad resa och jg är superglad att jag åkte  :)

image

Det var en riktigt grym och rolig upplevelse i Budapest med Madde och en underbar och lyckad resa till Malta, men samtidigt så otroligt skönt att faktiskt få komma hem och sova i sin egen säng igen. Det har allmänt varit lite för mkt flackande HELA sommaren på olika resor med semestrar och jobb så nu längtar jag t.o.m efter att komma in  rutinerna här hemma med hårda träningar och mycket coachingjobb m.m. Lyxen av att vara nära sin familj och vänner är underskattat. Borta bra, men hemma bäst! ;) 

image

Och bara att få löpträna på mitt vanliga gamla löparspår i mina hemtrakter i förmiddags var en fröjd. Jag har ju flyttat tillbaka i närheten av mina gamla hoods där jag växte upp och även började med boxning för ca 10 år sen så jag har sprungit samma spår i över 20 år och känner mig superhemma i skogen  där ♡☆

image

image

Och sen idag blev det lite transformation idag oxå ;) haha. Åkte först  hem till mamma som fick lägga slingor och bleka mig vid polen innan jag skulle till gymmet för att spela in lite mer till online träniggskursen som jag håller på att filma. Älskar att vara blond igen ♡♡♡♡♡

image

image

Men vi skulle inte stanna där utan sen åkte jag hem till min fina vän Galia som bjöd på u derbyt iransk middag och sen flätade lite flätor för mig då att jag ser ut lite mer dom en fighter på en plåtning jag har img i Västerås.  Världens finaste.

God natt