Jag är helt slutkörd idag. Jobbigt att komma hräem till verkligheten med en egen boxningsträning och 4 coachingjobb utspridda under dan.. Hade svårt att bara ta mig upp ur sängen i morse för boxningsträningen med Stefan…. Men när jag väl släpat mig till klubben gjorde jag som vanligt ett bra pass. Är en jäkel på att träna och bita ihop faktiskt. Ibland är det kanske inte för mitt bästa dock, utan jag borde nog lite oftare ta det lite lugnare än jag gör…. Men jag är liksom från den ”gamla skolan” då man gick på att ju mer man kör – desto bättre! Svårt att lära en gammal hund att sitta, även om jag har blivit lite bättre sista åren/året. Men det är en lång väg kvar och det är konstigt att jag inte lärt mig lite mer under mina 30 år som idrottare…. Haha. Det är alltid lättare att säga till andra vad som är bäst för dom, men när det kommer till en själv så är det så himla svårt. Kör hellre för mycket än för lite liksom och kommer nog alltid att vara sån. Tur att jag älskar att träna! ;) Och jag blir sjukt stark mentalt av att träna hårt och mycket. Det är en kombination av min tjurskalle, det mentala samt min träningsvilja och kämparglöd som gjort att jag kommit dit jag gjort, så sålänge det funkar och jag håller ihop så är det väl okej. Om jag hade haft tid och ork hade jag tränat hela dagarna. Så mycket älskar jag det! ♡☆

image

Det tar på krafterna att både köra dubbla, långa pass flera dag irad och samtidigt vara social ;) haha. Men det vare värt. Mår jag bra mentalt så presterar jag alltid och då är livet underbart. :)

image

image

Blev flera trevliga middagar och luncher ihop med BK Rapid gänget och det bästa var att även just denna helg hade den anrika boxningsklubben BK Rapid sin årliga återträff på lördagskvällen. :) Tog självklart emot en inbjudan av arrangören, tillika min fina granne i Stockholm, Johan Fredriksson. :)

image

Jag och Angélique med just Johan Fredriksson t.v (f.d svensk mästare)  och George Scott, f.d världsmästare som började sin karriär i just BK Rapid. ☆♡

image

Hela härliga gänget. :)

Jag och Angélique var otroligt glada över att få vara med på denna roliga kväll. Det var tydligen första gången några tjejer varit med så det var en riktig ära ♡ ( kvinnor fick ju inte boxas förr i tiden så därav fanns det inte några gamla BK Rapid champs på damsidan)

image

Grymma coachen och legenden Kjelle Fredriksson med son Johan och George Scott, som även varit som en familjemedlem hos dom. ♡♡♡

image

Och Benja Kalinovic, min gamla proffsboxande kompis var även han på plats vilket gjorde mig suoerglad. Jag tror vi har boxas på typ 6 galor ihop och sist när jag boxades i Västerås,  förra november, vann även han en titel. :)  Tyvärr är Benja axelskadad och kommer inte boxas på nästa gala men jsg hoppas att vi får se mer av honom i framtiden. Han e gryyyym!

image

image

Dan efter återträffen blev jag hembjuden på middag till Benja och hans fina fru Malou efter träningen och snackade skit i 5 timmar. Haha. Om jag inte hade haft morgonträning dan efter hade jag nog stannat hur länge som helst ;) haha.

image

image

Hur fina?!

image

Avslutade lägret lyxigt med en gryyyym massage av Elin Cederroos och här ser ni mig omtöcknad men så nöjd. Haha. Bästa och mest behövliga massagen jag fått! ♡☆

image

image

image

Både jag och Angélique (som var där 2 av mina 4 dagar) var sååå nöjda med helgen på alla sätt och vis. ♡ Vi blev så väl omhändertagna av alla och kände oss verkligen välkomna. Har bestämt mig för att åka tillbaka så fort jag kan igen. Bra för mig att komma bort från allt och fokusera på träningen. Så på återseende Västerås och BK Rapid. :)