Börjar blogg-updaten med lite olika Champ bilder ;)

image

Första blir på svenska WBC världsmästaren Badou Jack (och mig i bakgrunden) som precis varit i Kina på WBC Convention. Jag var tyvärr tvungen att avstå från den då jag tyckte det var för nära min titelfight här hemma och jag kände att jag inte ville störa uppladdningen. Men på ett sätt var jag ju tydligen där och representerade med min svenska boxningskollega ändå ;) Tack för bilden Badou. ♡

image

En annan svensk WBC mästare, och först av oss 3 var Frida Wallberg och henne hade jag äran att ta en långlunch med häromdan. Underbart att se henne och hon är och har varit en stor inspirationskälla för mig. <3

image

En fjärde svensk Champ, och störst av oss alla, at ändå Ingemar Johansson och hans gamla signerade boxningshandskar från 1960 kan jsg stolt säga att jag fom idag är ägare till. :) Känns stort och mäktigt. Kanske borde sätta alla våra fyra världsmästares autografer på dom. Det vore tungt!

image

image

I övrigt har min förberedelse inför mitt titelförsvar 28 november varit sådär…. Min satans förkylning har hållit i sig i snart 4 veckor och jag har hunnit äta penicillin mot bihåleinflammation och dras nu med en förarglig slemhosta. Det har blivit lite hatade med träning, återinsjuknande, vila, träning, återunsjuknande, vila osv senaste veckorna, MEN, min boxning känns förjävla bra när jag väl kör så om jsg bara hinner bli helt frisk till matchdatum så är jag övertygad om att jsg kommer prestera mer än väl. :)

image

Idag hade jag en ”sparring i världsklass” som min tränare Stefan Fernström sammanfattade det, med grymma Helena Falk. Shit vad hon är stark och en bra sparringpartner!  Jag verkligen älskar våra sparringar. Mitt flås var väl sådär pga förkylningen men shit vilka smällar som for oss emellan idag. Helt underbart. Längtar till nästa sparring vi kör!

image

Jag och Angélique med våra coacher i söndags efter vår öppna träningen på Starfights Gym. Om du inte var där och vill köpa paketprisbiljetter för 600 kr för att ta dig med buss till och från Stockholm / arena inklusive supporter t-shirt och inträdesbiljett kan du höra av dig på min Facebook sida el mail mikaela@mikaelalauren.com så löser vi det på ngt sätt. :)

image

Snart bär det av till Västerås för en långhelg med träning och sparring igen och här är en bild tagen på mig och Victor Fabretto, som går den andra huvudmatchen på galan, tagen förra veckan när jag var hos BK Rapid gänget och tränade förra veckan.

image

Hade några grymma pass med Chris och Alex förra veckan i Västerås ich stortrivs där.  Jag är så galet lyckligt lottad med 5 grymma tränare och jag bara suuuuger i mig alla tips och råd jag får. :) Längtar tills matchen 28 november och hoppas vi syns där. ♡☆

Biljetter kan du även köpa HÄR

image

image