image

image

I måndags körde jag ner till San Diego från LA, ca 2 1/2 timmes bilruta, för att sparras och träna med den här grymma tjejen. Danyelle Wolf har inte bara hållit på med typ alla sporter man kan under skolåren (körde basket,  landhockey och friidrott på college) utan har även vunnit amerikanska mästerskapen i boxning 3, el kanske det t.o.m var 4 år i rad, i 69 kilos klassen men har nu senaste tiden jobbat järnet för att gå upp till 75 kilos klassen för att kvala in till OS. Hon har sina OS kval om 2 1/2 vecka så vi ska sparras så mkt som möjligt medans jag är här som en sista förberedelse för hennes kval och min kommande VM match. Kommer bli superbra träning för oss båda, men shit vad hon slår hårt!! Som en hel karl. Hon är bara muskler och så stark. Har aldrig sparrats med någon starkare tjej och jag har sparrats med många kan jag säga. Det är med skräckblandad förtjusning jag kliver in i ringen och kör med henne och om jag inte passar mig och håller upp garden så åker jag nog ner i backen….  Irriterar mig som sjutton att högerarmen fortfarande gör ont då det låser hela min boxning och jag inte kan släppa högern som jag vill och brukar. Men jag kör på så gott jag kan och hitintills har det funkat tillräckligt bra….

image

image

Vi körde 7 ronder i måndags, 7 ronder i tisdags och idag onsdag kanske vi kör några fler än 7. Vi har båda varit jetlag då jag flög in från Sverige i lördags och hon kom hem till San Diego I söndags  för att köra med mig efter ett långläger i Thailand.

image

Hon bor i ett jätte fint hus supercentralt precis vid stranden och jag stortrivs. Jag ville inte sova i vardagsrummet som jsg blev erbjuden då det är så ljust där och hon har 2 rumskompisar som jag inte vill störa el bli störd av, så jag fick hennes garage / gym som ett eget rum ist. Känner mig som en riktig boxare på läger. Luftmadrass i ett garage. Haha.

image

image

Första kvällen gick vi ut och åt middag med hennes bästa killkompis Chris och efterrätten var to die for. Så stor och god. Halva var amerikansk kaka och halva var brownie med glass och bär. Dog typ! Måste faan passa mig så att jag inte lägger på mig för mkt vikt här… ;)

image

image

image

Igår kväll körde vi pass nr 2 ihop också.  Blev löpning med hennes hund längs stranden vid solnedgången. Så nice.

image

image

Unnade oss en pedikyr och manikyr efter träningarna och gick sen direkt på middag i Little Italy med några av hennes vänner.

image

image

image

Fick behandling av Rodie efter middagen. Han tog bort min tejpning och gav mig ART ( Active release theraphy ). Det gjorde svin ont men kändes redan bättre. Kan nu sträcka ut armen rak för första gången på 2 veckor! Han har 25 års erfarenhet och brukar bl.a behandla Alexander Gustavsson när han kommer hit på läger så jag har stort förtroende för honom. Hoppas verkligen armen känns bättre på träning nu. Även om den inte är helt bra än så känns den varje fall bättre och han sa ge mig en till behandling idag så det ser jag fram emot :)