Jag börjar att bli van att saker strular, skjuts upp, ställs in m.m i den här sporten, så när jag fick veta att min VM match i Västerås tyvärr blir uppskjuten från 31 oktober till 28 november, pga dubbelbokning i arenan, tog jag det ganska bra. Jag är redo att gå match NU så visst känns det tråkigt att det blir uppskjutet, men värre saker har hänt och huvudsaken att det blir av.  Motståndaren är redan klar och vi väntar nu bara på signerat kontrakt så snart släpper vi på vem det blir och vart man kan köpa biljetter, så håll ögon och öron öppna.

image

Jag har haft/har mycket på gång och egentligen skulle jag ha gått en match i Trinidad och Tobago nästa helg och sen även en match i Kina i november, men båda har blivit uppskjutna dom också så nu är det full fokus på Västerås och att gå kliva upp i ABB arenan, Rocklundahallen som gäller! Bara gilla läget och inte ödsla energi på sånt man inte kan påverka ☆ Längtar till 28 november nu varje fall, även om det datumet tyvärr ställde till det lite för mig… Blev tyvärr tvungen att ställa in en planerad resa till New York med ett mina bästa vänner för att fira Sussie 40 år och missar även Fitness galan och en föreläsning. Jaja. That’s life. Man kan tyvärr inte vara med på allt.

image

Alltså jag är såååå redo och sugen på att kliva in i ringen och har fått till riktigt bra träningar och sparringar den här veckan. Började måndag morgon med 10 ronder sparring med Alex och Alex på BK Rapid och har sen bara fyllt på med grymma pass hela veckan.

image

Löpning och fys med Leffe måndag kväll.

image

Grym träning för Stefan tisdag och torsdag morgon.

image

image

Träning för Serhan och superbra sparring med Anni Viante i onsdags. ☆

image

image

image

image

Och idag fick jag in ytterligare 10 ronder sparring när jag hjälpte Jill Holmström att förbereda sig inför sin kommande MMA match nästa lördag.

image

image

Tuff jävla brud och hon är såååå redo att kliva in i ringen på IRFA galan nästa lördag :) Längtar efter att få stånd hennes hörna och se henne göra det hon kan!

image

image

image

image

image

Hann även med en mysig middag med syrran igår på söder och har även fått in 3 roliga jobb i veckan.

image

Det ena spelades in igår med fotbollsbröderna Ravelli och på måndag är det även en annan rolig inspelning för en annan grej på gång :) Kan tyvärr inte berätta vad än men det kommer. Veckan är inte slut än utan jag har MASSA saker bokade fredag, lördag och söndag. Det blir full rulle hela veckan alltså. På lördag ska jag bl.a sitta i Viasat studion för Nyköpings galan där Erik Skoglund m.fl boxas 12 ronder för sin EM titel. Ska bli kul och spännande.