Nu börjar det verkligen närma sig galan och match. 4 dagar kvar bara… Känns overkligt, spännande, nervöst men också helt underbart! Kan faktiskt inte vänta på att gå kliva upp i ringen och försvara min VM titel och förutom världens segare förkylning så har förberedelserna varit grymma.

image

Jag har fått till bra sparringar sista tiden och den sista var med fantastiskt starka och duktiga Helena Falk. Så tacksam över att ha en så bra sparringpartner. Och mina fina tränare ska vi inte prata om.

image

image

image

Stefan Fernström, Leffe Carlsson och Serhan Erdal, på bilderna här över, har varit ett otroligt stort stöd och jag har hunnit få till några otroligt betryggande bra träningspass med dom alla 3 senaste veckan. Och bästa Alex och Chris på Rapid åker jag till imorgon onsdag. 

image

Det enda som har oroat mig är att min förkylning aldrig släpper. Har haft så mkt slem och skit som aldrig försvinner och nu sista tiden har jag haft en envis hosta också. Låg bl.a hela natten igår och hade rethosta och håller på att bli galen. Har dock blivit av med febertoppar och känner mig allmänt bättre så jag ska väl inte klaga….. Men 6 j-a vevkors förkylning?! Har fått 3 st akupunkturbehandlingar  senate veckan av fina Josefin som har boostat min energi lite. Det tackar vi verkligen för.

image

Och tydligen så är konditionen ändå okej då jag låg på vilopulsen 47 bara så där när jag gjorde läkarundersökning för proffslicensen häromdagen. Känns betryggande.

image

image

image

Är redo att kliva in i ringen på lördag i min nya snygga outfit och sen dansa och förhoppningsvis fira vinsten hela natten i de snygga skorna jag fick i ”lycka till” – present av syrran ;)

image

image

image

Var hemma hos pappa för att fira min fina styvmor Ingelas födelsedag häromdan och kände lite som det var min födelsedag då jag gick därifrån med massa fina kläder som jsg fått i lycka till present av både syrran och Ingela. Gullungar.

image

Och apropå Gullungar så fick jag mysa och gosa massor med mina underbara systerdöttrar Kiara och Tigra. Sötnosar.

image

Till er som tyvärr inte kan komma på galan X-mas hits nu på lördag i Rocklundahallen men ändå vill se den så kommer vi att ha Livesändning! Här är Länken: https://rapidplay.solidtango.com/ Kan man komma så går biljetter att köpa på www.rapidpromotion.se