image

Min älskade lillasyster Jessica och hennes Fabio fick ännu en liten prinsessa häromdan.

image

Pussi puss

image

image

image

image

Världens stoltaste moster ♡♡♡♡ Kan inte fatta att min lilla syster har fött dessa underverk till jorden ☆

image

image

image

image

I onsdags blev det en riktig familjedag. Först blev det mys med syrran Jessica och hennes prinsessor och sen på kvällen så åkte jag hem till mamma där vi hade avskedsmiddag för min syster Vilde som ska åka till LA för att plugga i ett halvår. ♡

image

Kommer sakna henne och trots att jag vet att hon tyckte det var lite jobbigt att lämna familj och hund så kommer hon att ha det underbart när hon väl kommer på plats. Avundas henne lite som har det härliga äventyret framför sig och ksn inte låta bli att tänka tillbaka på när jag själv flyttade till och bodde i USA i 6 år en gång i tiden…  Bästa tiden i mitt liv som jag inte ångrar en sekund ♡

image

image

Fick chansen att mysa lite med Viktorias 2 barn oxå och fick inte nig av pussar och kramar den dan ♡♡♡ Gud vad jag älskar och uppskattar min fina familj

image

Jag och lillsyrran Vilde. Gslet att jag är 18 år äldre än henne…. så jag känner mig inte bara som en storasyster utan även som en liten xtra mammi så klart ; ) Ser så fram emot att hälsa på henne i Oktober då jag ska kombinera ett träningsläger i San Diego och LA i 2 1/2 vecka med att hälsa på syrran ♡♡♡♡ Längtar redan.