image

image

image

image

Började dan med lite intervjuer innan det var dags att prova på första träningen efter att jag blivit sjuk. Kände mig egentligen inte alls redo för att träna då jag fortfarande är dålig men jag var tvungen att ta lite vikt innan invägningen och behövde få igång g kroppen och hitta känsla och ”timing”…

image

image

image

image

Otroligt tungt att träna i värme, med sverrdräkt på och samtidigt vara förkyld….. men vad gör man? Försökte ta det lite lugnare än vanligt men jag var ju tvungen att köra.

image

Jag kan inte annat än att kliva in i ringen och vinna ikväll efter den här ompysslingen ;) Utöver att hjälpa mig med kost och träning, samt att bara vara allmänt stöd och underbart sällskap, har Karim t.o.m tagit hand om mina inflammerade nagelband och gått in i hotellköket och lagat mig havregrynsgröt med medhavd havregryn från Sverige!!! Nu blir det payback time i ringen ikväll. Tack för att du finns Karimo.

image

image

Invägningen gick bra men absolut inte smärtfritt då det utbröt fullständigt krig mellan den hjärndöda promotorn Boxu och Karim. Alltså promotorn har grava problem och har bara betett sig som en stor idiot sen vi kom hit. Fyfaan. Blev orolig att min match skulle bli inställd men allt löste sig någorlunda till slut… Jag var tvungen att svälja flera liter ilska och stolthet men huvudsaken att matchen blir av. Dom brukare säga att proffsboxning är show och cirkus var vad vi bjöd på på ivägningen/presskonferensen. Det blev varje fall bra TV på nyheterna ;)

image

Lovissa Rivas, min motståndare till VM matchen här om 5 veckor, är även hon här och ska köra en match på samma gala. Hon är stooor alltså och väger 8 kilo mer än mig just nu… Det ska verkligen bli intressant att se om hon klarar av att ta vikten till vår match sen. Ska även bli intressant att se hur hon boxas i kväll.

image

image

image

Efter invägningen gick vi och åt en supernice middag på The Hyatts uteservering. Jag är så glad att jag har grabbarna här med mig. Vi har så galet kul ihop och skrattar hela tiden. Det är precis vad jag behöver.

image

Imorse väcktes jag av att jag var tvungen att åka direkt och göra en graviditetstest inför matchen och jag har nu även fått sista ”synken” / intervjun gjord inför matchen.

image

image

Det spöregnar här just nu och vi ska tävla utomhus ikväll så det känns ju sådär…. men nu blir det fokus på kvällens uppgift utan att känna efter eller tänka för mkt. KBK. Kör ba kör!