image

image

image

image

image

image

Igår var första dan på plats i Tobago och trots att jag inte var på topp p.g.a förkylningen så var det svårt att låta bli att inte få till varje fall till lite poolhäng med grabbarna efter en god fisklunch….. ;)

image

Supersvårt att slita sig från det fina vädret men jag behövde verkligen återhämta mig och gick in och vilade på hotellrummet. Blev supernöjd av att sen få mysigt sällskap av brorsan ♡

image

image

Så oerhört glad och tacksam över av att ha en sån nära och bra relation med min bror. Vet inte vad jag skulle göra utan honom i livet. ♡♡♡♡

image

image

Efter att ha kollat in lite tips på kartan begav vi oss sen iväg för en middag ihop

image

De första 3 måltiderna här blev fisk så klart :) Började med en brutalt god Mahi Mahi till middag på tisdagen. Blev sen hajfile till lunch på onsdagen och avslutade med tonfiskfile med mangosås till middag. Måste ju passa på att äta fisk nu när man är så här vid havet och det känns så lyxigt att kunna äta massa olika nyfångade ”firrar” där den ena är godare än den andra. ;)

image

Ett litet stopp på den mysiga promenad med boysen på väg hem till hotellet igen. Första dan blev väldigt chill och kraft måste samlas till matchen på lördag.