image

Igår förenade jag lite nytta med nöje i mitt stressiga fullspäckade liv. Fick Både till lite kvalitetstid med några av mina finaste vänner samtidigt som vi gjorde ett jobb med en plåtning ihop för skjutbanan Target.se. Detta kallar jag för att förena nytta med nöje. Enda gångerna jag hinner se mina vänner och min familj nuförtiden är antingen genom träning el jobb och jag får bara finna mig i det. Otroligt tacksam över den lilla fina tiden vi fick ihop igår varje fall.

image

Tack Angélique, Madde och Dogge!♡

image

image

image

image

Gjorde oss alla fina ;)

image

image

Rekvisita ;)

image

Coola gänget ;) Gör reklam för skjutbanan Target.se om ni undrar över vapnena ;)

image

image

Sen har jag hunnit med en massa beauty fix denna veckan oxå. Blev föryngrande ansiktsbehandling för Yvonne i Sweet Ambrosias nya fina lokal på Biblioteksgatan en dag och ögonfransförlängning samt permanent ögonbrynstatuering i 3D en annan dag för Lorena hos Sweet Ambrosia på söder.

image

image

image

Och asså hur grymt?! Är så galet nöjd med både fransarna och brynen. Sjult att nu ha ögonbrynen tatuerade men det blev så fin form och fint markerat att jag inte ångrar mig en sekund!

image

I fredags var jag även förbi Ayla Nails och fixade till mina naglar i söt rosa färg och idag gjorde jag nya flätor på Afro Söder. Jobbigt att vara tjej ;) haha. Men roligt oxå ☆♡

image

image

Blev nya fina färger och jag är nöjd som alltid när jag varit på Afro Söder.

image

image

image

image

image

Självklart har jag även hunnit med stenhård träning för Leffe, Stefan, Torsten och Karim under veckan och träningarna går oförskämt bra ☆

image

image

Och idag, lördag hade jag även pappa på besök i träningslokalen :) Underbart med alla dessa härliga ”gubbar” runtomkring mig ;) ♡♡♡