image

I lördags var en stor dag då både min kära far, som står mig närmst i livet, fyllde 70 år och det även var den årliga kampsportsgalan på Berns på kvällen ☆

image

Då farsgubben är finsk och vi, hans 3 barn då självklart är halvfinska, så tyckte vi att det var ett perfekt tillfälle att bjuda pappsen till Helsingfors på en långweekend med oss. Vi har aldrig varit i Finland ihop så det ska bli supernice att uppleva våra rötter lite ihop. Innan pappa inte kan gå el kommer ihåg det ;) haha. Helt galet att min pappa och bästa vän är 70 bast. Han som alltid varit så ungdomlig och ”med på allt.” Men än har vi många år, resor och mycket att uppleva ihop ;)

image

Jag och mina fina syskon på pappas sida ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

image

Bror och Kiara

image

Känns helt galet att Jessica, min lilla syster som är 14 år yngre än mig, nu väntar sitt andra barn. Så häftigt ♡♡♡ Hon är verkligen en fantastisk mamma och jag är så glad för hennes skull då jag ser lyckan lysa igenom henne ☆

image

image

Min och Robbans,  samt Jessicas mammor. Hur kan vi ha sån tur med världens finaste mammor och styvmammor?! ♡♡♡

image

Pappa och min cola pigga 93 åriga mormor som känt min far i över 45 år!!!
Supertrevligt firande som jag tyvärr var tvungen att ryckas ifrån pga att Kampsportsgalan var samma dag. Så typiskt.

image

Jag hade lyxen att ha 2 dejter denna kväll! ☆ Fick sällskap av både Karim och Madde Vall, och delade bl.a ut pris till Årets mästare tillsammans med Madde. ♡

image

image

image

Exakt ett år på dagen efter att jag och Madde båda fightades på min Fighting Spirit gala i Stockholm så delade vi nu tillsammans ut priset till Årets Mästare på Kampsportsgala. Vi två är så otroligt lika på många sätt och jag är så glad och tacksam över att ha en så fin vän som lever ”mitt liv” och förstår mig som få. 😚 💗💖

image

image

Hade även fint bordssällskap av Hans Wiklund, George och hans son Kelly Scott, samt pionjären inom damboxning Bettan Andersson ♡

image

Jag och Stefan Sauk som även han var prisutdelare på galan

image

Jag får ofta höra (speciellt från vår gemensamma underbara tränare Leffe Carlsson) att jag är en ”kvinnlig variant av Paolo Roberto!” Det är något jag självklar är stolt över. Denna man har verkligen visat vägen och hans fighting hjärta och entreprenörskap inspirerar ✌👊💜

image

Tillsammans med 2 av mina kvinnliga kampsportsfavoriter, Madeleine Vall och Magdalena Kowalczyk, även känd som coola gladiatorn Athena ☆

image

image

Står stolt i mitten bland dessa grymma boxningsprofiler! ☆☆☆☆

En kväll att minnas ♡♡♡