För några veckor sen drog ju jag och en av mina bästa tjejkompisar Madeleine Vall iväg till Budapest i all hast…..

image

image

Varför? Jo, för att grymma Levan Tsikurishvili, den grymma producenten ( bakom bl.a TV Serien ”Den Dömda Världsmästaren” som visades om mig på SVT i våras/somras) hade handplockat mig och Madde som huvudrollsinnehavare i Aviciis nya musik video A better day! Hur grymt?!

image

Jag med Levan Tsikurishvili till vänster och Jonte, Jonathan Waldefeldt, grabbarna som jag hängde med i.s.s nonstop under 6 månaders tid när min TV serien ”Den Dömda Världsmästaren spelades” in.  Fantastiskt underbart och tryggt att ha just DOM två vid vår sida under 4 dagars indelning i Budapest.  Älskar dessa grabbar och skulle å i eld för dom. Trots all stress och många timmars jobb ihop hade vi galet kul och jag bär med mig så många fina minnen i hjärtat.  Inte minst från Trinidad resorna vi gjorde :)

image

Om ni missat Den Dömda Världsmästaren kan ni fortfarande se den på SVT play

image

Levan in action. Han är nog den mest hårdjobbade människan jag känner och hans proffesionalism är sååååå imponerande. Är det någon jag beundrar så är det honom! ♡☆

image

image

image

image

image

image

Musikvideo inspelning var långt ifrån glamoröst jobb med långa arbetsdagar, (ca 10-13 h) galet mkt väntan, omtagningar, scen byten, svett m.m. Helt sjukt att så många timmars jobb kan bli så kort klipp sen när det väl är färdigt…. Tur att jag har vant mig från TV-serie jobbet där vi la ner otaliga timmar ;) Trots att det var värmerekord i Budapest just när vi var där och vi fick ha flera lager kläder på oss under väldigt långa arbetsdagar så var det otroligt kul och lärorikt att få vara med om detta. Inte bara för att vi fick ”fajtas” och stå upp för kvinnors ch barn rättigheter, utan för att det var kul att se hur allt går till behind the scenes och för att det var väldigt roligt att få jobba ihop med Madde, Levan och Jonte :) Det kändes som ett otroligt bra budskap i videon och det gjorde även det hela ändå mer värt det.

image

Jävla pedofiler rent ut sagt!

image

image

image

image

Jag och Jonte på väg till en av inspelningsdagarna

image

Madde med producenten Levan och duktiga filmaren Andres.

image

image

Och så hann jag ju även hänga lite med min f.d klasskompis Semi som oxå var där för jobb med Avicci :)

image

En scen som spelas in med tjejerna dom spelade mig och Madde när vi var små ;)

image

Om du inte har sett Musikvideon än kan du göra det HÄR

image

Det var även en artikel i Aftonbladet idag om videon som du kan läsa HÄR

image

Självklart var det en ära att få träffa Tim (Avicii) himself som var där under en av inspelningsdagarna :)

image

image

image

image

image

image

Vi fick även brotta ner Christer Henriksson från Wallander, som oxå hade en roll i videon, för att sen strypa honom på ett tak ;)

image

image

image

image

Tack Maddovich, för att jag fick göra detta ihop med dig ♡ Hur lyxigt att få göra en sån här grej ihop med sin galnaste kompis ;) Ett minne för livet. Gå in och läs Madde blogg där hon visar fler bilder och berättar om äventyret på ett roligt sätt HÄR

Och stort tack till Levan som fixade detta och till Tim/Avicci för att du ville ha oss som dina bad bitches; )