image

Teamet är redo på Arlanda. Åker med min fystränare Karim Salem och brorsans Robert på denna resa och känner mig trygg med grabbarna vid min sida.

image

image

image

Det var en lång resa (12 h) som tyvärr kändes ändå längre då jag dras med en rejäl förkylning sen i måndags. Har haft feber, lite ont i halsen och är riktigt snorig…. Borde inte sparrats i måndags morse då jag kände mig dålig när jag vaknade men jag var tvungen att känna av mina skador så jag körde på ändå…. Kände att skadorna var viktigare att ha koll på än förkylning så jag körde en chansning helt enkelt…  Åkte sen på feber direkt och snyter mig nu iss hela tiden och är riktigt hängig. Var nog inte bästa uppladdningen att sen ha fullt schema hela måndagen med både plåtning och 3 coachingjobb, packning och lång flygresa på det…. Men vad gör man?  Jag har varje fall på mig till lördag att bli frisk så nu blir det vila som gäller. Måste bara klara av invägningen på fredag och mat och vätska är ngt jag måste få i mig för att bli frisk så jag har ett litet dilemma där…..

image

Vi stannar nu i Tobago i 2 nätter och flyger sen vidare till Trinidad, där matchen går, på torsdag. Känns som ett bra beslut då dwt är mkt lugnare här. Så skönt att checka in på hotellet igår och sätta sig i restaurangen för en fräsch fiskmiddag igår med gänget

image

image

image

Tog en lugn skön ägg och frukt – frukost med havets vågor skvalpandes i bakgrunden imorse och körde sen även ett svalkande dopp i polen.

image

image

Nu vila, vila, vila. Måste bli frisk till lördag då jag ska kriga mig till ännu en seger i ringen!