Igår mötte jag upp mina underbara tjejer för en mysig middag på Djurgården. 

   
         

Blev hyfsat tidig kväll så imorse var jag uppe för att städa och tog även en löprunda i solen. Så skönt

  
Stötte överraskande på 2 vänner med ungarna mitt i spåret i Hellas oxå :)

  
Sen körde jag 4 pt kunder och jag älskar verkligen mitt jobb och variationen. Så kul att ha en så stor blandning av coachning jobb med både grupper och olika PT kunder. Kör boxpass, Tabata pass, boxnings pt och vanlig styrketräning för tjejer, killar, motionärer och även dom som elitsatsar och behöver lite extra edge. 

    

 

Körde bl.a. 2 boxnings PT pass med MMA utövaren Jill Holmström i veckan för att hjälpa henne att bli lite bättre på den stående biten i buren. Så otroligt ärofullt och roligt jobb. 

Är DU oxå intresserad av att köra ett pass för mig kan du maila mig på mikaela@mikaelalauren.com 

   

Har kommit igång bra med träningen den här veckan oxå och det känna så skönt. Har fått till några riktigt bra boxningspass och körde bl.a. Bootcamp för grymma fightern David Bielkheden i fredags. Har saknat att träna för honom och ska börja köra där lite oftare igen. :)