image

image

Dom här killarna asså! ❤❤ Vilka riktiga hjältar!  Det Micke Spreitz och Erik Grönberg gör med Fighterhjälpen är verkligen beundransvärt och så otroligt fint. I söndags såg dom bl.a till att cancersjuka barn fick byta ut sin så vanligt tunga vardag på Astrid Lindgrens barnsjukhus mot en kväll på Café Opera. Där bjöds dom på middag, massa uppträdanden av olika artister och mingel med kända personer och olika idrottsprofiler. Självklart ställde jag och Madde upp och jag blir gråtfärdig när jag tänker på hur orättvist livet kan vara och hur mycket en sån här kväll kan betyda för barnen. Det var en äta att få vara delaktig och bl.a hjälpa till att välkomna barnen i dörren med det här härliga gänget ;)

image

En banan ;)

image

2015 års dörrvakter ;) Jag och Madde fick äran att välkomna alla barn och gäster i entrén innan dom bjöds på middag och massa uppträdanden av olika artister.

image

Innan vi gick dit fick vi hjälp av Sadaf på Sweet Ambrosia att göra oss lite extra fina dagen i ära :) Förutom att jag redan har gjort fransförlängning där (som är då dkönt när man tränar så mkt och inte hinner fixa sig) så tog vi nu även hjälp med makeupen. Vi blev båda supernöjda. ☆ Nu har dom förresten ett erbjudanden under oktober månad så vill du oxå göra fransar och känna dig vacker samt spara massa tid kan du bara nämna mitt namn när du bokar så får du 20 % rabatt. Hur bra?! 

image

image

image

image

image

Blev själv välkomnad på bästa möjliga sätt av f.d brottaren Eddy Bengtsson ; ) Stark jävel! Kände mig lätt för en gångs skull ;) haha

image

Vilken gala kväll ☆

image

Fick sällskap av det här trevliga gänget under middagen :)

image

Jag och fina Paulina Brodd

image

Tjejliga ♡

image

image

Det Fighterhjälpen gör för bl.a min Stora dag är otroligt. Fler människor som dom behövs och jag var ärad att bli tillfrågad att få delta på denna gala för cancersjuka barn.