image

Imorse var det iväg mot Uppsala, i det usla Sverigevädret, för lite coachingjobb. Inte speciellt upplyftande väder men ack då roliga jobb :)

image

image

image

image

image

image

Jag hade äran att coacha ungdomslandslaget i badminton i fys och fotarbete. Först åkte jag som sagt till Uppsala där U-15 laget låg på läger för ett pass och sen bar det av tillbaka till Stockholm och Enskede Rackethall där U-13 laget låg på läger. Så otroligt roligt att få försöka inspirera och pusha ha dessa unga talanger. ♡

image

image

image

image

Dom  var så söta och duktiga! Jag blev verkligen imponerad av dom och älskar verkligen mitt jobb ♡☆

image

Och superkul att få träffa Anne Forsell oxå! :)

Anne Forsell är f.d landslagstränare i simning och även min gamla tränare när jag gick på Nyköpings simgymnasium. Idag är hon sportchef för badmintonlandslaget och har till simningens förlust släppt den sporten. Anne har alltid varit en förebild för mig då hon är en otroligt stark, orädd kvinna med skinn på näsan som står för sina åsikter, men samtidigt är en väldigt varm och glad person. Hon var även en otroligt duktig tränare som vågade prova nya saker och har fått fram några av Sveriges största talanger inom simningen. Svensk idrott behöver fler kvinnor som henne!

image

Dagens sista pass blev boxnings PT med MMA fightern Jill Holmström och satan vad hon kööör! Sån vilja och kämparglöd.

Nu är jag dock helt slutkörd. Tog väldigt mycket energi att köra fram och tillbaka till Uppsala i nästan 3 timmar och coacha i nästan 5 timmar. Var så trött nu på kvällen att jag faktiskt inte orkade träna själv…. Igår blev det varje fall 2 pass och imorgon är det fullt ös som gäller igen oxå ;)

image

Äntligen är coach Serhan tillbaka så vi körde 10 ronder boxning igår, vilket faktiskt gick ovanligt bra, och sen blev det även veckans 2:a simpass på Eriksdalsbadet. Fick sällskap av Fredrik, en av mina bästa vänner och även han f.d simmare, så vi tryckte faktiskt på ganska bra i vattnet igår. Är verkligen ingen toppsimmare längre?men måste försöka träna lite simning då jag faktiskt ska vara med på Kalmar kanalsim nästa lördag…. Hua! 1800 meter i svinkallt vatten :( Hoppas jag överlever ;) Inte direkt mitt påhitt att vara med på tävlingen men jag ska åka dit och hålla i en föreläsning och vara prisutdelare så dom frågade ifall jag kunde vara med på kanalsimmet när jag ändå är där. Och jag är ju ingen som säger nej till utmaningar ;)

image