image

image

Nu är det i.s.s bara 3 veckor kvar tills jag och Hanna Gabriel kommer att kriga om de 2 tyngsta VM titlarna inom boxning. Både WBC och WBO bältena sätts på spel här i Sverige, på självaste nationaldagen, 6 Juni. Det är så stort att jag inte riktigt har fattat det själv…. Hua, blir nervös bara jag tänker på det faktiskt. Så mycket som står på spel den dagen och inte bara boxning och karriärmässigt för mig utan även som arrangör då det är jag som är promotor för hela galan….. Ni kan ju tänka er hur mkt jag har att stå i just nu och det är därför jag varit lite dålig med att uppdatera….  Det är många möten, samtal, email och vanliga jobb som tar upp min tid från morgon till kväll men min egna träning går först så klart. Men det är tufft att hinna med allt och det blir många tidiga mornar och sena kvällar just nu. Inte optimal uppladdning direkt men vad gör man?

image

Tur att jag har hjälp av min mentala coach Björn Eklöf att hålla ihop mentalt, samt världens bästa coachning-crew runt mig för att få hjälp att vara superförberedd när det är dags att kliva upp i ringen 6 juni! ☆♡

image

image

Igår tex hade jag en grym träning för Stefan Fernström och Serhan Erdal och sen satte vi oss 3 ner, samt min fystränare Karim Salem,  och studerade min motståndare Hanna Gabriel för att göra en gameplan.

image

image

image

Träningen flyter verkligen på förvånansvärt bra just nu och mina tränare Leffe Carlsson, Serhan Erdal, Karim Salem och Stefan Fernström är helt underbara och en sån perfekt mix! ☆☆ Alla är verkligen grymma på sitt sätt och jag är såååå galet tacksam över att ha dom alla vid min sida. Min boxning har faktiskt aldrig känts så bra och nu gäller det bara att jag toppar formen, inte låser mig och sen även lyckas presterar på topp när det  verkligen gäller 6 juni!

image

image

image

image

Har tyvärr fått välja bort den sociala biten i mitt liv men i söndags tvingade jag till mig en vilodag med underbar massage, familjefirande av min brorson Kimmo 15 år och tog sen en mysig biokväll med syrran Jessica. Då blev det sista onyttiga maten, godiset och familjehänget fram till match. Nu är det 100 % fokus som gäller fram till match med rätt kost, ingen bio (pga bakterierisken) och betydligt mindre coachingjobb och sociala stunder som gäller fram till match. Måste köra detta all in nu. Det är så otroligt viktigt för mig att det går bra den 6 juni och min motståndare är verkligen inte att leka med. Hon är grym och jag tar henne på största möjliga allvar men hoppas så klart på fullträff ;)

image

Hoppas att ni kommer och stödjer mig. Biljetter kan ni hitta HÄR

image

Och självklart har jag blivit tätt följd av mitt kameracrew ;)

image

Så missa inte avsnitt 6 av Den Dömda Världsmästaren som kommer ut på svtplay imorgon fredag