image

image

2015! Vilket jävla år! Mitt klart bästa i livet. Tog bl.a hem min 5:e VM titel och försvarade WBC titeln flera gånger, blev rankad 1:a i världen, fixade en stor gala på nationaldagen, TV serien Den Dömda Världsmästaren om mig visades på SVT, Jerringpris nominering och Idrottsgalan för första gången, gästade bl.a Skavlan, Efter 10 med Malou m.fl TV program, hade en av huvudrollerna i Aviciis nya musikvideo och fick in en stor sponsor. Men bäst och viktigast av allt detta år var att jag hittade mannen i mitt liv och kärleken. ❤ Älskar dig Peder 😚❤ Tack för att du gör mig så lycklig 😍  Foto: Lars Allard, AP

image

image

Nyårsafton 2015

Har även kommit igång med träningen efter lite sjuk och ”eftermatchledighet” och har både hunnit med några sparringar, styrketräningspass och läger i Västerås hos BK Rapid I 4 dagar. :)

image

Sparring med Malena Hede och Anni Viante på annandagen.

image

Mma bootcamp ihop med syrran Vilde

image

image

image

image

Blev en himla massa träningar för Alex de senaste dagarna och jag har även fått ett nytt styrkeprogram av honom som jag ser fram emot att börja köra.

image

Blev ytterligare en sparring med Malena Hede från Morgongåva.

Det har som sagt varit ett himla bra år men jag ser fram emot att få ett minst lika bra 2016 :)