image

Äntligen! Det känns egentligen helt overkligt, men ändå så välförtjänt och rätt. Att jag, 40 år gammal, ska signa för Europas största promotor; Sauerland. Det har varit min dröm ända sedan jag blev inhyrd av dom som sparringpartner första gången åt Cecilia Braekhus våren 2009. Redan innan min egna proffsdebut ägde rum nån månad senare. Jag trodde väl aldrig riktigt på att det verkligen skulle hända, men jag började drömma om det redan då. Fröet var sått och som jag har kämpat för att få min dröm att gå i uppfyllelse!!! Och skam den som ger sig! Nu, 40 år gammal med 29 proffsmatcher och 5 VM-titlar senare har jag alltså äntligen rott hem ett proffs kontrakt med Team Sauerland.

image

Jag har återigen bevisat att det aldrig är för sent om man bara tror på sig själv och kämpar tillräckligt hårt. Det har varit på gång ett tag men jsg har blivit van att bli lovad så mkt som aldrig händer då jsg vågat inte riktigt tro på det förens jag mötte upo Nisse Ssuerland här i London och satte min signatur på avtalet. Vilken lättnad och nykick. :) Att ha Sauerland i sin rygg innebär en stor förändring för mig och jag kommer nu äntligen kunna satsa satsa helhjärtat på boxningen. Slippa oroa mig över att fixa matcher, att arrangera egna galor och att behöva jobba ihjäl mig även utanför boxningen för att gå det att gå runt. Nu känns det som att ingen kan stoppa mig i ringen. Om jag var farlig förut så kommer jag att bli livsfarlig nu. ;)

image

Nästa mål är ett titelförsvar på hemmaplan i Stockholm i slutet av April redan och nu ska jag komma mer förberedd in i ringen än någonsin. Längtar!

image

image

Och SOM jag tränar på här i London. Det här träningslägret är det bästa jsg varit på någonsin.  Vi kör 2 stenhårda pass varje dag och coach CJ Hussein pressar mig till bristningsgränsen, men jsg älskar det och riktigt känner hur jag utvecklas för varje dag som går.

image

image

image

image

Har även fått till 30 ronder stenhård sparring med Kelly Morgan, som varit i sina slutförberedelse inför sin kommande WBC silver titelfight i mellanvikt nu på lördag. Det har varit priceless. Så tuff och bra sparring som vi har fått till ihop är fantastiskt och jag har verkligen hittat en grym träningspartner här i England.

image

Jag och CJ i hörnan under vår sista sparring, som även var min bästa då jag kände att grejerna som coach vill att jsg gör började sitta på plats. Så kul att jag känner att jag fortfarande utvecklas. :)

image

Förutom planerade VM-matchen i Stockholm nu i vår ser jag även fram emot att förhoppningsvis få till både en Sverige-duell mellan min stall-kamrat Klara Svensson och mig, samt sen även en retur match mot obesegrade norska världsettan ”pound for pound” Cecilia Braekhus. Tror det kommer bli två högintressanta matcher och jag har min blick satt på målet. Nu är det full fokus och tenhård träning som gäller.

image

image

image

Hard work pays off! Believe in yourself and keep on dreaming! <3