Egentligen skulle jag ha varit i Göteborg just nu och bl.a varit gäst i Sommarkväll med Richard Olsson på SVT, men efter ett helt oväntat samtal i tisdagskväll om ett superkul (men just nu hemligt) jobberbjudande så kunde jag bara inte tacka nej till det. Fick därför tyvärr ställa in min resa till Göteborg i onsdags och helt plötsligt var jag torsdag morgon istället på väg till Arlanda och Budapest….. :)

image

Livet kan ha snabba vändningar ibland och det gäller att snabbt kunna ställa om och ta chanser dom dyker upp. :)

image

Extra kul var att även Madde Vall är med i projektet och efter en gemensam taxi till Arlanda var jag så klart tvungen att göra en sista minuten shopping ihop med henne på Salong Betongs nya salong/fik/shop där. Förutom en latte så fiskade jag upp ett snyggt linne från Madde Valls mvXsb-kollektion i collaboration med Salong Betong grabbarna :) Så snyggt och snart kommer du kunna köpa det online och inte bara på Arlanda.

image

Brevid oss på planet hade vi även coola Christer Henriksson och med ”Wallander” och 2 fighterbrudar I Budapest kan allt hända ;)

image

Blev tjusigt hämtade av en privatchaufför och tagna till lyxiga Kempenski Hotellet mitt i stan där vi glatt checkade in på varsitt deluxerum. :)

image

image

Hade inte bara 2 sängar på rummen utan kunde även välja mellan både dusch och badkar på hotellrummet ;)

image

image

image

Efter en sväng på stan med lite shopping och käk tog vi sen över hotellgymmet; ) Fördelen att resa med en annan fighter tillika träningsnarkoman som mig själv är att man aldrig behöver känna sig ”dum” el ”tråkig” för att man vill träna! ;)  Vi gjorde ett grymt pass med hela 20 ronder boxning och fys ihop och det var så skönt.

image

Avslutade sen dagen med en mysig middag ihop innan vi var tvungna att hoppa isäng då en 13 timmar lång arbetsdag väntade idag.

image

Det var upp och hoppa kl 05.30 idag och jag var inte världens piggaste och gladaste på frukosten vid 6 – snåret imorse…. Jag och tidiga mornar går liksom inte ihop men det var bara att bita i det sura äpplet.

image

Nåt som dock genast gjorde mig gladare imorse var att träffa upp killarna bakom min TV serie ”Den Dömda Världsmästaren” som visades på SVT i våras. Underbart att jobba med grymma producenten Levan och hans försteassistent Jonathan på spg mediagroup igen, fast denna gång inte med en TV serie om mig utan med ngt helt annat ;)