I måndags var det dags för mig att ääääntligen få vara med på Svenska idrottsgalan :)

Känns helt klart som ett erkännande och till slut så är jag liksom en i gänget bland de framgångsrika idrottarna i Sverige ☆

Tränade så klart på morgonen och höll även i ett lunchboxpass innan det bsr av hemåt för att få hjälp att bli sminkad av bästa Pauline :)

Blev jättenöjd med sminkningen av Polle och kände mig superfin i mitt färglagda hår (afro söder), långa fransar (Sweet ambrosia) och “blingiga” naglar (Ayla Nails). Känns som alla har på sig klänningar under såna här tillställningar så jag valde att tuffa till det lite och hade på mig en byxdress istället.

Redan utanför Annexet blev jag stoppad för massa autografskrivningar och fotograferingar innan vi fortsatte in till röda mattan för lite olika intervjuer och fotograferingar

Och självklart tog jag med mig pappi som är min största suporter och en riktig sport fantast ☆☆☆

Innan vi gick ner till middagen stötte vi på mina gamla idrottskompisar Martin Lidberg, som har brottats ihop med min bror en gång i tiden, och Emma Igelström, som jag har simmat med i landslaget under många år ♡♡

Hamnade på kampsportsbordet och det var lite kul med 4 världsmästare mitt emot varandra. 2 i boxning och 2 i thaiboxning :)

Jag och George Scott var även med på SVTs webbsändning ihop där vi fick prata boxning och köra ett reaktionsspel ihop :)

Och självklart hann jag snacka lite skit och hänga med mina simkollegor Anders Holmertz, Lars Frölander, Sara Sjöström och Michelle Coleman m.fl oxå. Anders Holmertz var nog min första riktiga förebild inom simningen och han var så otroligt duktig. Och idag är Sara den idrottaren jag beundrar mest faktiskt och jsg är då oerhört glad att hon vann Jerringpriset. Vilken stjärna hon är och ingen förtjänar det mer än hon!!!

Det var en grym middag, grym show och en fantastisk upplevelse att få vara med på detta. Och att vi fick sitta på bordet längst fram närmast scenen gjorde upplevelsen ändå bättre. Tack för i år och hoppas vi syns nästa år globen och idrottsgalan. Då ska jag se till att ha fler vinster att fira ;)