Det är ju så otroligt skönt att ha satt igång med träningen igen! Det har blivit väldigt blandat med både boxning för Serhan, bootcampträning för DavidBielkheden, löpning och även wrestlingträning då jag ska gå en wrestlingmatch på Göta källare nu på lördag….. Hua! Blir debut i Wrestling ringen alltså ;) Kom och kolla vetja. Insläpp kl 18 och start kl 19.00. Det kommer bli värsta draget 

    

Göta källare 4 juli kl 19.00 
        

Över är en bild på mig och coach David Bielkheden, som själv tävlar i MMA, och en med mina vänner Dia och Tiam som kör på stenhårt med bootcamp dom oxå :) 

Kom och prova på Bielkhedens pass varje må-fre 9-10 på folkungagatan 122. En gång prova på gratis :)  så grymt!
   
    
 

I torsdags körde jag och Dia på stenhårt på bootcampträningen. Så jobbigt men roligt! Har verkligen saknat det och ska nu bli stammis igen då det är så bra allaround träning :)
 

  
    

    
   

Och utöver att jag har själv kommit igång lite smått med min egen träning så har jag även kört på med massor olika pt kunder i både boxning och vanlig styrka. Har varit utmanande och roliga kunder senaste veckan. Både tjejer killar, motionärer och tävlande (Jill Holmström i MMA) och jag älskar variationen. :) Så länge alla är redo att göra sitt bästa efter deras förhållanden <3
 

Jag och Goa Jill kör lite boxnings PT. Hon utvecklas dom sjutton och det är så kul att coacha någon som verkligen lyssnar, försöker och gör!

   

   

Även om det inte blivit så många pass innan jag nu åker på semester i veckan så känner jag mig lugn och trygg. Min boxning har faktiskt aldrig känts så bra och det gör mig nog bara gott att komma bort på lite semester och ladda batterierna. Jag får hålla igång lite med löpning och simning när jag e borta i Turkiet bara ;)