image

Idag har jag varit i Skene (strax utanför Borås) och kört en heldag med träningar och inspirationföreläsning för ett gäng ungdomar, tränare och föräldrar. Vill ni höra ett litet Radio klipp om det kan ni trycka på länken HÄR

image

image

image

image

Girlpower!

image

image

För mig är det oerhört viktigt att inspirera och dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter till andra. Främst till idrottare, unga människor och tjejer så klart, men självklart även till andra också. Jag älskar att få folk att tycka träning är roligt och att våga pusha på gränser, tro på sig själv och att satsa. Hoppas verkligen att jag lyckades inspirera några till detta idag ♡ ☆

image

image

image

Det blev många Selfies och bilder idag efter både träningarna och föreläsningen men självklart bjuder jag alltid på det och försöker alltid ta mig tid att prata med dem som vill då det ofta gör någon så glad. Det kostar så lite och kan betyda så mkt ♡☆

Tack för idag Skene AK med Ray Husac, SISU m.fl ♡