image

Vad är viktigare än familj och vänner? -Inget! Kanske hälsan då, men har man ingen att dela den med spelar det ju ingen roll känns det som ;) Ingen vill vara ensam. Jag är därför så otroligt glad och tacksam över att ha en så underbar familj, så fina vänner och en så fantastisk pojkvän. Vem har så många fina syskon, syskonbarn, fantastiska föräldrar och styvföräldrar? Och att alla kan umgås, ha så kul ihop, firar jul, midsommar, födelsedagar ihop allihopa och att alla kommer och stöttar och hejar fram mig i min boxnings satsning är guld värt bara det. Min familj, och vissa dyrgripar till vänner, har t.o.m åkt med mig runt halva jorden i olika boxnings sammanhang, stöttat och delat mina framgångar, motgångar och fantastiska upplevelser med mig. Jag menar hur kan jag vara så lyckligt lottad?

image

Ibland glömmer jag vilken tur jag har och hur tacksam jag ska vara över att ha dessa personer i mitt liv. Och vilken underbar gemenskap vi har i familjen. Jag vet faktiskt ingen som har en så härlig, rörig, rolig, kärleksfull och omtänksam familj som mig!! Jag tackar gud för att jag fötts in i den och försöker verkligen att vara väldigt duktig på att hinna träffa alla så ofta som möjligt. Ibland känner jag dock att tiden inte räcker till och jag kan känna mig så otillräcklig….  Jag vill liksom vara med på allt och hinna ge alla en bit av mig ofta, men jag har ju även ett eget liv, jobb och satsning som kräver sitt. Men över lag kan jag känna att jag är väldigt duktig på att ta mig tid att se alla som betyder nåt för mig. Särskillt på speciella tillfällen som födelsedagar. Försöker att aldrig missa ett födelsedagsfirande och sista tiden har det varit ett gäng sådana. :)

image

Först så fyllde jag, mamma och äldsta lillsyrran år, vilket firades både separat och tillsammans med en utemiddag på Grand Escalier.

image

image

Sen fyllde styvfar Vidar år i söndags, på alla hjärtans dag, så det firades så klart med familj och djur <3

image

image

Systerdotter Ronja och Nellie <3

image

Dan efter fyllde mannen som ”tagit mitt hjärta med storm” år! <3

image

Alla hjärtans dag firade vi ihop med frukost och ett styrkepass tillsammans innan det blev middag för styvfar Vidar ihop på kvällen. Men Peders födelsedag firade vi hemma hos mig med middag och mys ihop bara vi två. <3

image

image

”Mitt hjärta” fick en klocka av mig som han lyckligtvis älskade. :)

image

image

I fredags gick vi sen ut på middag med Peders mamma Eva och brors flickvän Alexandra på ytterligare en födelsedags middag för att fira honom. :)

image

Det bev restaurangen Farang som hade grym mat och det blev en supermysig kväll.

image

image

Och idag, söndag, fyller min bästa vän Anna år! <3 Vi har nu varit tighta vänner i 24 år och det känns helt galet. Men livet går fort när man har kul ihop ;) Självklart ska vi två ut och fira henne med en middag ikväll och jag längtar verklign efter att få ge henne sin födelsedagspresent :) <3

image

Förra lördagen hade jag även bror, mamma och Peder hemma hos mig på en supermysig brunch. Myyys. <3

image

Min bror och jag. <3

image

image

Och förra lördagen blev det middag och nio med Anna och pappa. Såg Rocky filmen Creed och jag älskade den.

image

image

Den här veckan har jag även hunnit med exakt 10 egna träningspass, 10 st olika coachingjobb, 2 luncher och 2 middagar med olika vänner mitt i veckan, samt en inspirationsföreläsning och boxpass hos HC3 i Kramfors dit jag tog tåget 8 i lördags morse. Jag ligger ju varje fall inte på latsidan om man säger som så ;) haha

image

image

image

Utsikten från hotell rummet där jag höll föreläsning för ca 100 personer och vi alla åt middag ihop sen.

image

Fick till ett sista pass för veckan på deras gym i Kramfors i morse innan jag satte mig på tåget hem. Tack för en toppenhelg HC3 och Kramfors.