image

Idag var det alltså dags för Kalmar kanalsim. :) 1800 meter simning i Kalmars kanal som går mitt igenom stan. 

image

Stod nervöst redo på bryggan med landslagssimmarna Stefan Nystrand, Adam Paulsson och Jesper Björk.

image

image

image

image

image

Första simloppet på 11 år och jag kan ju säga att jag önskar att jag hade tränat lite mer än jag gjort… och speciellt på att simma i våtdräkt. Bara det var jobbigt och ovant ;) Men efter ca 21 tunga minuter gick jag äntligen i mål som 4:e tjej vilket jag får se som klart godkänt, även om jag i hemlighet hade önskat att komma topp 3. ;) Tävlingsmänniska som jag är så hatar jag att inte vara bäst, haha, men det kan jag inte begära av en 39-årig gammal avdankad simkärring i dagsläget? ; )

image

image

Det var varje fall riktigt roligt att göra detta och jag och Stefan Nystrand  (6:a på killsidan) bar stolt våra medaljer och diplom efter loppet.

image

Och stort tack till Peak Performance för våtdräkten och simglasögonen ♡☆

image

image

image

image

Efter loppet blev jag, Stefan Nystrand och Crossfit stjärnan Caroline Fryklund intervjuade på scen och hjälpte till att vara prisutdelare för loppet. Killarnas lopp var då jämt att det fick avgöras med ett målfoto mellan 4 grabbar där Adam tillslut kom 2:a och Jesper 3:a.

image

image

Innan simloppet fick vi även vara prisutdelare på barnen Tri4fun lopp vilket var superkul.

image

image

Den här lilla flickan fick inte bara en Bamsekram utav mig utan även en dubbelt så stor Peak Performance våtdräkt som henne själv ;) ♡☆

image

image

image

image

Sen gick jag och Stefan vidare till området där barn fick prova på olika sporter och minglade lite. Självklart var jag tvungen att hänga mest vid Kalmars boxningklubb :) ♡☆

image

image

image

image

image

image

image

Avslutade den här dagen i Kalmar med en trevlig middag tillsammans med Stefan och ska nu trött hoppa isäng tidigt ikväll. Är otroligt glad att jag åkte hit till Kalmar och har haft det otroligt najs.