image

Efter 3 hela dagar i Köpenhamn sitter jag nu väldigt morgontrött på flygplatsen på väg hem till Stockholm igen. Jag har en fullspäckad dag framför mig med coachingjobb,  lunchmöte, naprapatbesök, intervju-inspelning, fysträning och avslutningsvis massa kontorsarbete att göra. Det enda jag inte hinner med nu på morgonen är boxningsträningen pga resan hem… Så här ser mina dagar vanligtvis ut så det är kanske inte så konstigt att jag behövde en liten break för att ladda batterierna en aning inför sista hårdträningen och satningen mot VM matchen den 6 juni.

image

image

Så otroligt skönt att komma bort lite från all stress och bara koppla av och ha kul med en av mina närmsta vänner! ☆ Ingen träning alls på 3 dagar (tog dock emot, haha, men så behövligt), massa god mat och dryck, samt att vi bara har chillat och haft det nice tillsammans helt enkelt.

image

Underbart att lära känna hennes Elviras barn lite bättre också ♡ Elvira är en f.d OS simmare från Wien och vi bodde ihop i USA mina 2 sista år när vi gick på College där en gång i tiden. Time really flies..    Så hon känner verkligen mig och förstår även hur livet är som elitidrottare, samtidigt som hon också precis som mig har varit bra på att kunna koppla av och ha kul vid sidan av satsandet.

image

Det blev en sen kväll i fredags efter en superbra middag på restaurangen KUL följt av en sväng vidare i deras mysiga ”meatpacking district”. Vi tog därför en lång mysmorgon  (förmiddag/dag* ) i sängen med hennes 2 barn ;) Kvalite’ ♡

image

På kvällen tog jag med mig Elvira till Nordic Fight Night, som gick av stapeln just samma helg i Köpenhamn, för att heja på Oscar Ahlin och Klara Svensson, som skulle boxas om samma VM titel som jag har i WBC.

image

Träffade bl.a på svenska proffsboxningskollegorna Erik Skoglund och Anthony Yigit, boxnings skribenten Kent Hansson och min egna fina tränare Leif Carlsson, som var där för att hjälpa Oscar Ahlin i hörnan.

image

Och hur skönt var det inte att kunna sitta ringside och bara koppla av under en boxningsgala för en gångs skull?! El koppla av och koppla av…. Tyvärr så satt hjärtat i halsgropen och det krampade i magen under Oscars och Klaras matcher. Tyvärr boxades ingen av dom på topp denna gång och fick tyvärr uppleva sina första förluster i karriären :(

image

image

Det var otroligt tunt och ledsamt att se dom båda förlora och jag kunde verkligen känna deras frustration och besvikelse. Fasen vad ”ont” det gör att förlora! Detta gav mig verkligen en tankeställare och fick mig mer träningssugen än någonsin. Man får verkligen inte ta något förgivet i boxning och det är 100 % fokus och ”hunger” som gäller i ringen. Det där med ”hunger” var något som jag tyckte saknades hos både Oscar och Klara denna kväll tyvärr. Båda deras motståndare var mycket starkare och mer ”på bettet” liksom. Är glad att jag känner mig så stark som jag är just nu men å andra sidan så kommer jag att möta den starkaste/muskulösaste boxaren jag någonsin mött den 6 juni så det kommer att behövas mycket styrka både fysiskt och psykiskt för att besegra henne….

image

image

image

image

Trött Ellis sover på pappa Timos axlar efter en lång söndag i stan ;)

image

Timo, Elviras man, hade även han besök av 2 kompisar från Berlin (han är tysk och Elvira från Österrike men dom bor i Köpenhamn pga jobb) denna helg :) Supetrevliga. Tur att dom bor så stort så att vi alla fick plats ☆

image

Igårkväll blev det sen en supergod middag hemma och lite kvalitetstid ihop allesamman.

image

Jag har verkligen haft en underbar helg och kommer nu tillbaka till Stockholm med ny energi och framförallt nyvunnen ”determination” att jag måste göra allt i min makt för att stå som vinnare 6 Juni! Ta inget för givet! ”Glöd – kämpa – glöd – kämpa – aldrig ge upp” ekar i mitt huvud! Men jag kommer verkligen att behöva allt stöd jag kan få på Sveriges nationaldag så säkra din biljett HÄR

Puss på er ♡☆