image

Efter en lång nonstop flygning från Sthlm – LA, seg tull, samt väntan på väskor och sen en ännu längre kö på biluthyrningen så blev jag genast mycket piggare och gladare när jag äntligen satt i min vrålavhyssta hyrbil på väg till lillsyrran. :)

image

Så otroligt härligt att få krama om lillsnulpan Vilde och se hur hon bor. Var i ett supermysig lägenhetskomplex i Marina Del Rey och jag förstår att hon stortrivs.

image

Trots att jag var trött efter resan och tidsomställningen bet jag ihop och gjorde mig snabbt iordning då det var lördagskväll och jag ville hänga lite med syrran innan jag hoppade i säng.

image

image

Tog med henne ut på en mysig middag och sen mötte vi upp hennes 2 supergoa rummisar, kompisar från sverige som hon åkt hit med, Gianina och Patricia på en fest uppe i Hollywood.

image

image

Och shit vilken fest. Dom drar verkligen på med stortrumman här. Lite skillnad mot hemmafester i Stockholm om man säger som så….

image

Me n’ sis

image

image

Igår började vi dan med en riktig amerikansk breakfast innan vi åkte och shoppade alldeles för mkt…… Nu har jag redan gjort min ranson för shopping typ ;) haha. Måste försöka spara mig lite tills mamma och resten av familjen sluter upp här i LA om ca 1 vecka. Då vet jag att det kommer bli ett himla rännande i butikerna. ;)

image

image

image

image

image

image

Gled som bara vi kan ✌ :)

image

image

Tog sen med Vilde på middag med 2 av mina närmsta vänner här i LA (jag har ju bott här i 6 månader och varit här några gånger även efter det). Så kul att se Marisa och Mandy 

image

Nu ska jag försöka sortera min packning (bombnedslag) lite då jag drar iväg till San Diego på sparring läger i ca en vecka, innan jag kommer tillbaka till LA igen för att sluta upp med resten av familjen som kommer då. Tråkogt att lämna syrran men det ska bli kul att få uppleva San Diego på riktigt (Har bara varit där över dan 2 ggr tidigare) och få till grym träning. Hoppas nu bara armen håller…