image

I lördags åkte jag till London för att få in ett 2 veckor långt förberedande träningslägret inför matchen i Stockholm den 23 April. Men coach CJ hade andra planer för mig,  Anthony och Kian så söndag efter träningen åkte nämligen vi fyra till Aix-en-Provence, en supermysig stad i södra Frankrike brevid Marseille, för ett superläger. Vi ska stanna här i en vecka och köra på superhårt.  Iss bara äta, träna, sova osv.

image

Vi bor bara max 5 minuters gångväg från boxningsklubben och de första dagarna körde vi 2st boxningspass om dagen och ett löpning, men igår och idag har vi ”bara” kört 1 löppass och 1 boxningspass. Men då kan jag säga att boxningen varit hårdare än någonsin. Igår fick jag bl.a köra 8×3 min mitsar i stenhårt tempo och 6×3 min sparring med 3 olika grabbar på gymmet. Men shit vad bra det gick. Så jag klagar inte. Trots sönderslagna knogar och en liten blåklocka. ;) Man har sån otrolig respekt för tränaren här att man gör vad han säger och man gör det inte bara bra utan man ger sitt absolut bästa.

image

image

Första kvällen på gymmet efter 30 minuters löpning följt av ett boxningspass.

image

image

image

image

image

O

image

Varje morgon kl 06.30 el 07.00 har vi satt oss i bilen och kört till Mount Victoire där vi har fått springa uppför, uppför, uppför. Man blir helt slut, men vilken vinnare man känner sig som efteråt :) Och det är så otroligt vackra vyer att smärtan i ben och lungor blir lite lättare att hantera. ;)

image

image

image

Och fantastiskt kul att få träna sida vid sida med starka träningsvilliga Anthony. Inspiration. Och vi pushar på varandra otroligt bra!

image

image

Starka som djur kommer vi att vara efter det här lägret! Och jag har ALDRIG känt mig mer som en världsmästare än just nu. Jag blir verkligen starkare och bättre för varje dag som går och älskar såna här läger trots att vi inte hinner med så mkt mer än att träna och vila. Men det är därför vi är här. ;)

image

image

Glöm inte fixa en bra biljett till the Capital Showdown.