image

Jag måste tyvärr erkänna att läget varit bättre med mig….. :( Min kropp verkar säga ifrån och jag har inte bara haft ont i en knoge utan min nacke har besvärat mig allvarligt med några oroväckande incidenter sista tiden samt att jag har en förarglig sträckning i låret som gör ont och orsakar att jag hindras i min träning och matchförberedelse just nu. Är så j-a lack, ledsen och självklart lite orolig på samma gång….. men jag vägrar att tänka negativt och lägga mig ner och ge upp.

image

Ibland är man nere för räkning, men det handlar faktiskt inte om hur många gånger man ligger ner utan ifall man reser sig upp igen! Och det gör jag alltid. Och ska även göra denna gång! Livet ska inte vara för enkelt. Hur kul skulle det vara?

image

Istället håller huvudet högt och hoppet på topp. Fighter är jag inte bara i ringen utan i livet allmänt och ibland måste man ta lite risker. Om man inte vågar och försöker kan man inte heller vinna. Jag vill aldrig titta tillbaka i livet och önska att jag borde försökt el satsat på ngt som jag inte riktigt vågade. Hellre satsa och förlora än att inte att försökt alls. Sen kan folk allmänt tycka att jag är dumdristig och satsar för hårt, men så funkar jag. Det är mitt liv och mitt val.

image

Jag gör allt jag kan för att ta itu med mina skador med hjälp av naprapater, kiropraktorer, läkare och mitt Team och har tagit beslutet att försöka åka på min uppvärmningsmatch i Trinidad Tobago nästa vecka. Nu gäller det bara att vara smart fram till match. Det kommer bli lite mindre boxning närmsta tiden och destomer motionscykel, rehab och överkropps styrka så fort nacken känns bättre. Formen finns där men jag måste bli hel.

Är otroligt glad och tacksam över att jag bl.a har min fystränare och trygghet Karim Salem som stöd och hjälp med olika beslut och i min fight mot att lyckas allmänt. Även om han kan vara lite hård mot mig ibland och säga saker som jag kanske inte vill höra så vet jag att det är för mitt eget bästa. Det är just det jag behöver även om jag kanske har svårt att erkänna det ;)

image

image

Hann varje fall med en sparring och träning för Leffe Carlsson innan kroppen sa ifrån….

image

image

Och nu till ngt helt annat ;)

image

image

I lördags så var jag och brottarlegenden Frank Andersson inbjudna som hedersgäster på Sthlm Wrestling dom arrangerades på Göta källare. Tog med mig brorsan som faktiskt är gammal Svensk ungdomsmästare i brottning och har haft Frank Andersson som idol. Dom båda två samt bl.a bröderna Lidberg brottades för Spårvägen och där tillbringade även jag många timmar som ung när brorsan tränade och tävlade.

image

Det var en sån grym känsla att hoppa upp i ringen på Göta källare igen ich jag blev så sugen på att fightas och arrangera en gala där igen. Coolt att jag, Stefan och Vido var först med att höra en kampsportsgala på just Göta källare för 3 år sen. Var ju första galan jag var med och arrangemangerade då det känns lite speciellt.  ☆

image

Och Frank kommer ni även se med mig i ett annat sammanhang i sommar. Hur får ni se då ;)