image

I fredags var jag på en annan spelmässa här i London med Redbet och vem fick jag inte träffa då om inte boxningslegenden Evander Hollyfield! Hur kuuul!? Han är verkligen en legend och det är andra gången jag träffar honom på 1 1/2 år. Riktigt coolt. :)

image

Jag med Mark från Redbet och Hollyfield :)

image

Träffade även fotbollsspelare Ruud Gullit från Holland som spelade för bl.a Milan och landslaget från 1980-94. Han var även coolt nog en spelande tränare 96-98 i Chelsea och har coachat i Newcastle och Los Angeles Galaxy. Rutinerad kille som verkligen hade både fötterna på jorden. Vi snackade i däkeex30 minuter och han var galet trevlig. Hade säkert kunnat stå kvar där hela dan ;)

image

image

Galet mycket i görningen på mässan men jag lyckades få till lite viktiga möten. Bla med Fredrik och Jeremy från Bonnier game. Framtiden känns väldigt spännande just nu :) :) :)

image

One day….. <3

image

image

image

image

image

image

Klämde även in några timmars häng med en av mina gamla vänner rpn college tiden I USA. Jag och Joel umgicks hela tiden under 2000 – 2001 när jag gick på college I USA och jsg har inte sett h8nomnsen dess. Han har nu (amerikan dom han är) flyttat till London  sen några år tillbaka och vobgovknäntlifen chans att hänga lite. Inte tiiräckligt tyvärr men hans leende och skratt gör mig fortfarande så glad. Vår ”connection” kommer aldrig dö och det var fantastisk att träffa honom igen. Det gjorde mig lycklig rätt in i hjärtat <3

image

Sen kom min älskling hit till London från sverige på kvällen för att spendera de sista dagarna här ihop med mig :) <3

image

Blev en supermysig middag ihop på en fin italiensk restaurang här I Mayfair området innan vi avrundade för en ganska tidig kväll då båda var trötta.