Nu kan jag äntligen meddela att match är klar på hemmaplan den 23 April! :) Och inte var dom helst utan på Hovet! Bara 5 minuter ifrån där jag är uppvuxen i Enskede Dalen och även ca 5 min ifrån där jag nu bor idag! Alltså huuuur häftigt?! Det går ju inte att få mer hemmaplan och det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Så nu är det 100 % fokus som gäller. Vill då klart stråla i ringen på hemmaplan. Och på första galan för min nya promotor Team Sauerland.

image

Även motståndaren är klar och det blir föredetta IBF världsmästaren Ivana Habazin. Hon har ett record på 15-2 och en av hennes förluster är emot obesegrade Cecilia Braekhus. Då stod hon alla 10 ronder och gjorde en riktigt bra match så jag räknar med en tuff motståndare som tydligen kommer för att ta med sig min VM titel hem till Kroatien….. Men det kan hon glömma. Jag är i mitt livs form och kommer göra allt för att behålla VM titeln och avgöra innan 10 ronder är slut!

image

Ni kan läsa mer här på Expressen.se

image

Eller på Aftonbladet

image

Hon ska få känna på min ”dödliga” höger. ;) Är mkt stolt över min nya tatuering som jag gjort första sittningen  på idag hos bästa Josef på All in Body art tattoo.

image

image

Josef Noori har gjort 4 av mina tatueringar och han är Bäst! Längtar till nästa påfyllning men det blir först efter matchen. ;)

image

Och träningen och förberedelsen inför match går helt galet bra. Över förväntningarna. Jag är såååå galet stark både uthållighetsmässigt och styrke mässigt just nu så jag ska äta upp min motståndare nästa match! ;) haha!

image

Jag har tränat stenhårt för Stefan Fernström sen jag kom hem och igår hade jag även grymt träningssällskap av f.d proffsboxaren Attila Levin 34-4. Otroligt roligt att träna sida vid sida med en Champ som honom. Vi är ju 76-or båda två och han är Stefans gamla adept från BK Dalen där även jag började min karriär. <3

image

Jag kom ju hem från London förra fredagen och på lördag morgon åkte jag och killen Peder direkt till Västerås för Diplom-SM.

image

image

Underbart kul att få hjälpa till med prisutdelningen och att få mingla lite med Sveriges framtid inom boxning. Jag var så imponerad av fina boxningar och det finns så många talanger bland ungdomarna. <3

image

image

image

image

image

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

image

Bästa killarna Benja och Peder. Kul att hinna med lite mingel på tävlingen oxå.

image

Mikaela Lauren och Anna Laurell.

image

Med Västerås mästarna Benjamin Kalinovic och George Scott.

image

image

Eldsjälarna i BK Rapid  <3

image

Och superkul att få träffa min mest frekventa sparringpartner Elin och Jonas med deras lilla Mira och otroligt söta nytillskott Jack. Och snart kan Elin äntligen börja sparras med mig igen. :) Längtar.

image

image

image

Det blev även en helt underbar, mysig helg med middag ute på restaurang och en natt på mitt favorit hotell Elite Plaza i Västerås. Blev massa kvalitetstid med Peder för att ta igen att jag precis varit borta på läger i 2 veckor. <3

image

image

Och självklart fick jag till 2 dagar med totalt 20 ronder sparring oxå med Malena, Claudia och Alex som bytte av varandra så att jag gick bästa tänkbara tempo  :)

image

Nä, nu måste jag lägga mig för imorgon har jag massa coaching jobb och inbokad sparring med Anna Laurell.

God natt