image

image

På lördag har jag match i Trinidad. Det blir en 6  – ronders match mot Columbianskan Celia Rosa Sierra då Paola Rojas har dragit sig ur i sista stund.

image

Själv har jag dragits med massa skador (muskelbristning och nackskada) och nu sjukdomar sista tiden…. Men på lördag ska jag vara ”fit for fight” ändå.

image

Leffe Carlsson ska tyvärr inte med denna gång heller, utan han fick därför hjälpa till att förbereda ett par proffslindor som jag ska ta med mig och sen sätta på innan match.

image

Körde även en 8 ronders sparring med Elin Cederroos för att kolla om kroppen höll ihop vilket det gjorde den galant! Så skönt och grymt bra sparring var det oxå. Elin är verkligen vrål stark och bästa sparringen jag ksn få just nu ☆☆☆☆♡

image

Hade även alla mina fina coacher som stöd och på plats igår vilket kändes tryggt och oerhört skönt. Har så grymma coacher och är så stolt och glad över att ha dom alla vid min sida.  Får ej glömma Torsten Ahlin och Serhan Erdal oxå. Har 5 grymma coacher alltså. Vem kan skryta med det?!♡♡♡☆☆☆

image

Hann även köra 2 inspirations pass ute i Waxholm för Niana igår och det var mycket uppskattat och kul. Vill du el ditt företag oxå boka mig kan ni maila mig på mikaela@mikaelalauren.se

image

image

image

image